Brynäs vill få en bra start på säsongen

Av
Uppdaterat: september 22, 2020

Åkesson

Det är dags för Brynäs och Oskarshamn att kliva in i årets SHL. Två lag som tillhörde botten av tabellen under fjolåret och som hoppas på en bättre säsongen. Hemmalaget Brynäs har ett helt okej lag och man borde ta några steg uppåt i år. Oskarshamn o andra sidan har en av seriens sämsta trupper och jag tror man få svårt även i år. Brynäs vill och måste få en bra start på säsongen och detta är en match man ska vinna.

Brynäs

Brynäs floppade ifjol och slutade på en 12:e plats i grundserien. Det duger inte för klassiska Brynäs och i år ska man till slutspel. Inför säsongen har man fått behålla de spelare man ville, dessutom har man fått in några bra nyförvärv så som Patrik Berglund, Simon Bertilsson och Adam Pettersson. Brynäs bör vara bättre i år och då krävs det en bra start på säsongen och att man vinner dessa typer av matcher mot Oskarshamn hemma.

Oskarshamn

Oskarshamn var nykomlingar i SHL ifjol och hade precis som många trodde väldigt svårt. Man började säsongen ganska bra men slutade tillslut sist i serien, 16 poäng efter Brynäs som blev 12:a. Oskarshamn har ungefär lika bra lag i år och jag tror man kommer få det lika tufft denna säsong. Ifjol var man dessutom seriens sämsta lag på bortaplan och tog endast 14 poäng på 26 matcher.

Speltips

Brynäs vill ta revansch från förra säsongen och man har ett bättre lag. På hemmaplan brukar man vara starka och detta är en match man bör vinna. Oskarshamn kommer få det lika tufft som förra säsongen och då var man bland annat seriens sämsta lag på bortaplan. Brynäs vill ha en bra start på säsongen och mitt speltips i matchen blir att Brynäs vinner till oddset 1.84 gånger insatsen.

Lycka till!

/Åkesson