Colorado överlägsna i första mötet, vinner igen

Av
Uppdaterat: augusti 14, 2020

Åkesson

Det är dags för åttondelsfinal nummer två mellan Colorado och Arizona. Första mötet slutade 3-0 till Colorados fördel, efter att man vunnit skotten med hela 40-14. Det dröjde dock till mitten av tredje perioden innan Colorado fick hål på duktige Darcy Kuemper i Arizona målet. Jag tycker att Colorado var det bättre laget hela matchen och jag tror man vinner igen.

Colorado Avalanche

Colorado som slutade 2:a i Western Confernece innan uppehållet kommer med fin form till denna match. Speciellt har defensiven varit strålande och i senaste matchen släppte man inte till många målchanser. Förutom 3-4 förlusten mot Vegas i förlängning har man endast släppt in 1 mål på 3 matcher. Colorado är en Stanley Cup aspirant och jag tror man även vinner match två mot Arizona.

Arizona Coyotes

Arizona slutade på en 11:e plats i samma Conference. I 16-delsfinalen slog man lite överraskande ut Nashville med 3-1 i matcher. Nu möter man ett Colorado med toppform och i första matchen hade man stora problem med att skapa chanser offensivt. Jag tror inte att man orkar stå emot Colorado lika länge som senast och jag tror på ny förlust.

Speltips

Colorado var det bättre laget hela matchen i de senaste mötet. Defensiven ser riktigt bra ut och offensivt har man spelare så som Landeskog, Kadri, Rantanen och MacKinnon. Arizona gjorde det bra som slog ut Nashville, men nu tycker jag man väger lite lätt. Mitt speltips i matchen blir därför att Colorado vinner till oddset 1.87 gånger insatsen.

Lycka till!

/Åkesson

Spela Colorado vinner på Betsson