Dagens bästa spel med Spelbörsen 21/10

Av
Uppdaterat: oktober 21, 2020

Jonas Weimer

Mitt speltips är i videoformat men jag kan kort konstatera här att det inte kommer bli lätt för Umeå. Man åker 110 mil med 7 matcher utan vinst och 7p upp till kvalplats för att hålla sig kvar i Superettan 2021. Man möter ett Öster som kommer till den här matchen med 4 raka segrar. Senast 2-0 mot Degerfors vilket var ett imponerande resultat både hur man genomförde matchen försvarsmässigt men också hur man lyckades förvalta chanserna man skapar. Två fasta situationer leder till målen.

Umeå slåss för att kunna spela allsvenskt spel 2021. Man gjorde precis klart med två nyförvärv dessutom. Jag tror inte Umeå kan försöka den här matchen med defensivt spel. Man själva behöver ju dessutom plocka trepoängare.

Umeå vinner den här matchen, och jag tror man kan göra det med minst två bollar. Jag spelar 8U på -0.75 Asian Handicap till oddset 1.85 på Spelbörsen.

Lycka till vid rygg!

Förresten, vill man åka med mig på Europatipset så har jag en rad till denna omgång. 13 rätt i lördags på Stryktipset var nära att följas upp på söndagen. Jag sparar mig till denna jackpot istället!

Ni hittar mina rader här, och skulle de ha sålt slut slår jag ett slag för min kollega Pippos rader. En tidsfråga innan han landar 13 han med!

/Jonas Weimer