Dagens trippel 25/11 » Tips och analys

Av
Uppdaterat: november 24, 2020

Vi är mitt inne i ännu en spektakulär Champions League-vecka när halva gruppspelet betats av. De båda mastodontklubbarna Real Madrid respektive Inter ligger pyrt till och ska nu mäta svärd i Milano. Onsdagens trippel kompletteras i England samt Tyskland.

CL-trippel med målfokus!

Spelstopp: 18.54

Mönchengladbach – Shakhtar Donetsk: Över 2,5 mål @ 1,53

I den så kallade Real Madrid-gruppen börjar dramatiken tätna när halva gruppspelet summeras. Hastigt och lustigt har Borussia Mönchengladbach antagit förstaplatsen medan Shakhtar Donetsk lagt rabarber på den andra slutspelsbiljetten. Dessa två framåtlutade manskap har gjort livet surt för de rikare klubbarna Real och Inter.

Att det var en gruppfinal som gick av stapeln i Ukraina i senaste omgången var det få som kunde tro. Shakhtar Donetsk gjorde noll mål, förvisso rejält tilltufsade av coronaviruset. Mönchengladbach smällde in sex baljor och klev upp i välförtjänt gruppledning.

Hattrickskytten från det vändande mötet, Alassane Plea, uppges nu ha råkat ut för det vidriga viruset och sitter på kvisten i returen. Offensiv slagstyrka finns fortsatt i båda läger, det är bara att fråga Real Madrid om man tvekar. Shakhtar gjorde tre mål i Madrid, med decimerat manskap. Mönchengladbach har gjort minst två mål på samtliga motståndare i detta CL-gruppspel. Minst tre mål totalt lär det bli även denna afton.

Spel: Över 2,5 mål @ 1,53

Tävling: Champions League

Plats: Borussia-Park

Tid: 18.55

TV: Viaplay

Inter – Real Madrid: Båda lagen gör mål @ 1,49

Inter stod upp riktigt bra borta mot Real Madrid, två mål framåt och förlust med uddamålet är inget att skämmas över. Därutöver har Antonio Contes kompani plockat poäng mot båda de övriga gängen i gruppen, ändå ligger italienarna sist. Otack är världens lön. Nu är Inter pressade att ta revansch på Real om drömmen om slutspel ska vara realistisk.

Mesta Champions League-mästarna står noterade för resultatraden 1-1-1 där den mest utmärkande insatsen var hemmapremiären mot Shakhtar Donetsk. Att förlora hemma mot ett gäng öststatare som är komplett strimlade av en pandemi, det borde räcka för att frånta spanjorerna samtliga bucklor.

Zinedine Zidanes maränger har tillämpat vidöppna spjäll denna höst. Sju raka tävlingsmatcher har innehållit mål i både den egna och motståndarnas bur. Benzema och Ramos saknar på trippen till Milano, skall sägas. Inters samtliga fem hemmamatcher denna säsong har också innehållit mål i båda burar. Räkna med nya nätrassel i modemeckat.

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,49

Tävling: Champions League

Plats: Stadio Giuseppe Meazza 

Tid: 21.00

TV: Viaplay

Liverpool – Atalanta: Liverpool -1,5 @ 2,72

Anrika Anfield avrundar lillelördagen med en föreställning där vi kan lita på full satsning med hänsyn till mötet på italiensk mark. När Liverpool besökte Bergamo visade Liverpool varför de vann Champions League 2019 samt Premier League 2020. 5-0-triumfen var en rejäl fjäder i Klopps keps när virvelvinden Jota svarade för ett hattrick.

3-0-0 är Liverpools resultatrad, 8-0 är Liverpools målskillnad. Atalanta ligger trea i gruppen efter att både ha hunnit vinna, förlora och lira oavgjort, minusmålskillnad råder för de blåsvarta inför resan till de brittiska öarna. De blåsvarta besökarna har en väntat trepoängare hemma mot Midtjylland kvar av gruppspelet men med bortamatcher mot ledarduon Liverpool/Ajax ser det tämligen mörkt ut för Glenn Strömbergs gamla gäng.

Liverpool är kända för att inte slå av på takten när de väl tagit ledningen, det har många dignitärer fått känna på denna höst. Förutom Atalanta har även Chelsea, Arsenal och Leicester förlorat med minst två bollar mot The Reds. Svenska Spel är klart marknadshögst på detta handikappspel, vi måste berika trippeln med det mustiga oddset på Klopps överkörningsmaskin.

Spel: Liverpool -1,5 @ 2,72

Tävling: Champions League

Plats: Anfield Road

Tid: 21.00

TV: Viaplay

Trippeln

Mönchengladbach – Shakhtar Donetsk: Över 2,5 mål @ 1,53

Inter – Real Madrid: Båda lagen gör mål @ 1,49

Liverpool – Atalanta: Liverpool -1,5 @ 2,72

Totalt odds: 6,20

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?Ring Stödlinjen: 020-819100