Dagens trippel 4/11 » Tips och analys

Av
Uppdaterat: november 4, 2020

Läcker onsdagstrippel i CL!

Snaran börjar dras åt på sina håll när Champions League ska slutföra halva gruppspelet. Manchester United har satt stenhård press på CL-semifinalisterna RB Leipzig och Paris SG som drabbar samman under onsdagskvällen. Som grädde på glassen är en stabil trippel framplockad.

Spelstopp: 18.54

Zenit S:t Petersburg – Lazio: Bortaseger @ 2,97

Coronaviruset har satt sig i väggarna i Lazios omklädningsrum senaste veckan, italienarnas favoritskap i förra veckans tripp till Belgien ställdes därav på ända. Roms örnar lyfte i motvind och plockade med sig en poäng från mötet med Club Brügge trots att hela sju spelare satt i karantän.

Läget har ljusnat hos Lazio som bland annat återfick härföraren Ciro Immobile och mittfältsmajestäten Lucas Leiva i helgens ligaspel. 4-3 vann romarna med mot Torino i Turin när Immobile hoppade in och straffade Tjurarna. Truppsituationen och självförtroendet är allt bättre för italienarna som ställs mot jumbon denna onsdag.

Zenit S:t Petersburg har visat sig vara rena slagpåsen denna höst i det europeiska cupspelet. Att torska med två bollar borta mot Dortmund är inget att orda om men Artyom Dzyuba och hans kumpaner kunde inte ens plocka en pinne hemma mot Club Brügge. Gruppettan betalar för bra mot jumbon när Immobile och gänget kryat på sig.

Spel: Bortaseger @ 2,97

Tävling: Champions League

Plats: Gazprom Arena

Tid: 18.55

TV: Viaplay

RB Leipzig – Paris SG: RB Leipzig +0,5 @ 1,50

Sachsen i mellersta Tyskland serverar kvällens mest intrikata möte. RB Leipzig och Paris SG möttes så sent som i augusti i Champions Leagues slutspel, den semifinalen avgjordes på neutral mark och då vann fransmännen. Sedan dess har mycket hänt i bortalägret, parisarna har tappat sin kapten Silva plus att stjärnorna Neymar och Mbappé saknas med skador.

RB Leipzig och Paris SG återfinns båda under slutspelsstrecket efter de två inledande matcherna, det stundande dubbelmötet avgör med stor sannolikhet vilka som gör Manchester United sällskap till vårens maffiga matcher. Tre poäng finns i nuläget på respektive konto efter varsin torsk mot britterna och varsin viktoria mot turkiska Istanbul Basaksehir.

RB Leipzig kommer närmast från ett nederlag borta mot Mönchengladbach i Bundesliga men hemma på tjurfäktarscenen är Emil Forsberg och gänget oerhört trygga. 20 av de senaste 21 matcherna i Leipzig har slutat med poäng till Tjurarna. Nytt poängplock för tyskarna är högst troligt med tanke på truppsituationen hos fransoserna.

Spel: RB Leipzig +0,5 @ 1,50

Tävling: Champions League

Plats: Red Bull Arena

Tid: 21.00

TV: Viaplay

Sevilla – FC Krasnodar: FC Krasnodar Under 0,5 mål @ 1,83

Svensklaget FC Krasnodar medverkar i Champions League för första gången någonsin, det är inte utan att man gläds med de blågula landslagslirarna. Dessvärre är Viktor Claesson, som så ofta, skadad och smålänningen med älgkliven är en elementär pjäs i det grönsvarta bortabygget.

Marcus Berg och Kristoffer Olsson medverkade i förra veckans kölhalning hemma mot Chelsea, båda blev utbytta, frågan är hur det är ställt med självinsikten hos den sistnämnde. Olsson sade efter 4-0 i baken att Krasnodar var lika bra som Chelsea. Därefter åkte östgöten med sitt FCK till Grozny och förlorade med 2-0 mot Akhmat i ligaspelet, dock är det i nuläget oklart om Olsson anser att Akhmat är bättre än Krasnodar.

Sevilla är bättre än FC Krasnodar, det lär även Norrköpingssonen bli varse på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Mesta Europa League-mästarna vevade hem ytterligare en pokal i augusti och har sett ramstarka ut under höstens Champions League. Sevilla har hållit nollan både borta mot Chelsea och hemma mot Rennes. Trots att Krasnodar är minst lika bra som Chelsea, enligt Olsson, så får den hållna spanska nollan anses spelvärd.

Spel: FC Krasnodar Under 0,5 mål @ 1,83

Tävling: Champions League

Plats: Estadio Ramón Sánchez Pizjuán

Tid: 21.00

TV: Viaplay

Trippeln

Zenit S:t Petersburg – Lazio: Bortaseger @ 2,97

RB Leipzig – Paris SG: RB Leipzig +0,5 @ 1,50

Sevilla – FC Krasnodar: FC Krasnodar Under 0,5 mål @ 1,83

Totalt odds: 8,15

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100