Europatipset 18/11: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Av
Uppdaterat: november 17, 2020

Spelförslag till Europatipset onsdag, vecka 47. Stor analys av alla 13 matcher, systemförslag och tips till varje enstaka fight.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Europatipset tips, vecka 47 – med en jackpot på ca 3.5 miljoner kronor! Fortsatt fotboll från UEFA Nations League och vi tar som alltid sikte på 13 rätt. Den här onsdagen klickar vi in ett 768 raders system, med 8 halv- och 1 helgardering. Kupongen i sin helhet, precis här nedanför. Stort lycka till!

europatipset vecka 47

 TILL EUROPATIPSET!

1. Belgien – Danmark, 1X

Danmark är inne i en otroligt fin period med fem raka segrar, sett till alla tävlingar men! Här på torsdag höjs svårighetsgraden ett par snäpp när man gästar Belgien, och därför ser vi ingen anledning till att ta med tvåan, utan nöjer oss med en halvgardering – Belgien är bättre än lag som Island och Sverige.

2. Wales – Finland, X2

Finland har tagit stora kliv sedan ett par år tillbaka och ser idag oerhört spännande ut. Det går inte att komma från när landet kvalat sig in till sitt första EM, samt vunnit fyra av fem matcher i Nations League. Addera därtill att de besegrade Frankrike i en träningslandskamp för en vecka sedan. 2-0 på bortaplan. Otroligt. X2 testas.

3. Polen – Nederländerna, 1X

Både Polen och Nederländerna har fortsatt chansen att vinna grupp 1 i A-divisionen, men då krävs det samtidigt att Italien förlorar, eller tappar poäng mot Bosnien. Det kan givetvis hända och därför utgår vi ifrån att både Polen och Nederländerna trycker på för segern. Här i Polen tror vi dock mer på Lewy & Co, vi tycker inte Nederländerna imponerat på något vis, åtminstone har de inte visat upp den där höjden man tidigare haft. Och de står dessutom fortfarande på noll segrar på resande fot i det här gruppspelet. 1X!

4. Bosnien – Italien, 2

Bosnien har agerat slagpåse i den här gruppen hela vägen och står på blott två poäng, fem omgångar in. Det tycker vi säger allt om hur det bosniska landslaget mår, de har blivit betydligt sämre under dem senaste åren och därför spikar vi också Italien. Trygg seger!

5. Israel – Skottland, X2

Skottland toppar grupp 2, ett poäng före Tjeckien och ytterligare fyra poäng före just Israel som placerar sig trea med resultatraden; 1-2-2. Skillnaden är tydlig och i vår bok är det skotska lanslaget ett betydligt mer pålitligt gäng än det israeliska. Möjligtvis inte klasskillnad, men här plockar åtminstone Skottland poäng. X2!

6. Ungern – Turkiet, 1X

Ungern har imponerat stort på oss under det senaste året, främst här i Nations League men även i EM-kvalet. Fem raka matcher utan en förlust och en säkrad plats i EM – efter att ha slagit ut Bulgarien och Island. Det är deras facit här och därför tror vi även det blir poäng mot Turkiet på onsdag – starka här hemma!

7. Irland – Bulgarien, 1

Även fastän Irland gått svagt i Nations League så är de, i grund och botten, ett klart bättre landslag än Bulgarien. Stor skillnad i vår bok, trots en skillnad på ett poäng i den här gruppen. Spiken blir vårt val!

8. Serbien – Ryssland, X2

Serbien har inte fått mycket att stämma trots att man faktiskt har ett flertal riktigt bra fotbollsspelare i truppen. De föll mot Skottland på straffar i EM-kvalet och det säger allt om status på dem i dagsläget. De kliver in här med ett ordentligt stukat självförtroende, och därför testar vi X2. Ryssland är bra!

9. England – Island, 1

Klasskillnad, på alla plan. Så ser vi på match nummer 9 när England och Island drabbar samman, det är inte längre samma Island som tog hela Europa med storm för ett par år sedan, defensiven är inte alls lika bra och offensiven saknar spets. England är bättre. Spik!

10. Nordirland – Rumänien, X2

Nordirland har skrapat ihop blott ett poäng på fem spelade omgångar i Nations League och det tycker vi egentligen säger allting om status på dem i dagsläget. Rumänien har möjligtvis heller inte övertygat men i vår bok är de det klart bättre landslaget här. Vi testar X2.

11. Tjeckien – Slovakien, 1X2

Vidöppen tillställning i vår bok, fantastiskt värde på Slovakien och det måste utnyttjas. Tjeckien har trots allt förlorat två av fem matcher i det här gruppspelet, Slovakien ska därför kunna göra match av det här, vilket alltså inte många tror så här på förhand – tjeckerna streckade till 74% i skrivande stund. Vi testar 1X2!

12. Grekland – Slovenien, 1

Gruppfinal där Slovenien toppar på 13 poäng, samtidigt som Grekland har 11. Men här på hemmaplan räknar vi med att Grekland går för segern, samt gruppvinsten och även fastän det så här på förhand är en tät kamp, så väljer vi alltså att spika hemmalaget. Tecknena behövs på andra platser.

13. Kosovo – Moldavien, 1X

Bottenmöte i grupp 3 i C-divisionen men här är vi i princip helt övertygade om att Kosovo undviker urtåg, de är klart bättre än Moldavien och bör vinna här på hemmaplan. Gör de detta, spelar de kvar och det är tillräckligt av en morot för att besegra ett lag av Moldaviens kaliber. 1X räcker gott.

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Europatipset tips:

Speltips:768 raders system
Omsättning:Ändras
Bolag:Svenska Spel
Spelstopp:20:44
TV:TV-tablå
Stream:Live streaming