Europatipset 20/9: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Av
Uppdaterat: september 20, 2020

Spelförslag till Europatipset onsdag, vecka 38. Stor analys av alla 13 matcher på kupongen, tips till varje enstaka möte.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Europatipset tips, vecka 38. Europatipset är officiellt tillbaka, i vår värld! Med stormatcher från Europas alla hörn, Chelsea – Liverpool, Stockholmsderby, och sist men inte minst så drar även Bundesliga och Serie A igång – och fighter därifrån finns med på kupongen! En väldigt spännande söndag, och som vi har väntat! Ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering presenteras, nu sparkar vi igång analysen. Och stort lycka till!

europatipset 20 september

 TILL EUROPATIPSET!

1. Chelsea – Liverpool, 1 2

Vi infinner oss i ett tidigt skede av säsongen och Liverpool skickade ett par oroväckande signaler från premiären, tre insläppta mot nykomlingen Leeds vittnar om något, Chelsea har höjden för att besegra Klopps mannar. Därför landar vi in en gaffel i match nummer 1!

2. Newcastle – Brighton, 1X

Newcastle fick en drömstart på säsongen 20/21 när de besegrade West Ham med 2-0 på bortaplan. Och just en bra premiär tenderar att boosta ett kollektiv, därför tror vi Newcastle, åtminstone undviker ett nederlag på söndag. Brighton stod absolut inte för en dålig match mot Chelsea, men de föll och agerar bortalag nu, 1X!

3. Leicester – Burnley, 1

Leicester fick bästa möjliga start på sin säsong när de besegrade West Bromwich med 3-0 på bortaplan. Vardy satte dit två baljor och nyförvärvet Castagne gjorde ett. Alltså bara positiva saker att hämta från premiären. Burnley har ännu inte lirat, och med det sagt så väljer vi hemmalagets sida. De är igång, de är bättre och lirar på hemmaplan. Spik!

4. AIK – Hammarby, 1X

Hammarby förlorade stort mot Lech Poznan, alltså dubbla slag mot detta Hammarby som nu är ute ur Europa, samt en aning slitna inför den här tuffa bortamatchen. AIK stod för en rejäl insats mot Malmö FF senast, en ordentlig moralboost som vi tror resulterar i att man åtminstone plockar en pinne mot Hammarby. 1X!

5. Norrköping – Malmö FF, 1X2

Malmö FF har en extra match i benen, men även en lång resa till Budapest i bagaget inför mötet mot Norrköping. Det tror vi kan komma att påverka deras insats en aning. Peking studsade dessutom tillbaka senast och sådana segrar tenderar att kunna boosta kollektiv. Vi tar inga chanser här utan klickar in helgarderingen.

6. IFK Göteborg – Kalmar FF, 1 2

Är oavgjort-spöket möjligtvis borta för IFK? Vi testar gaffeln här men utgår givetvis från ettan i och med att IFK studsade tillbaka senast, och trots allt ställs mot ett riktigt svagt Kalmar FF, men! Kalmar kan komma att bli en riktig kupongrensare, därför väljer vi att plocka med tvåan, någon gång ska de väl ändå vinna? Vi testar!

7. Östersund – Djurgården, 2

Det tar givetvis emot att spika Djurgården här, eftersom att Östersund varit svårslagna under dem senaste veckorna, men våra tecken räcker helt enkelt inte till och är vi tvungna att välja ett lag så blir det ju Djurgården. De har tillräckligt med kvalité för att bryta Östersunds fina svit, det kommer att bli tufft men vi måste testa – många knepiga matcher på veckans kupong!

8. Wolfsburg – Bayer Leverkusen, X2

Tuff nöt att knäcka den här matchen, Bayer Leverkusen är snäppet vassare i år med trots att Havertz lämnat för spel i Chelsea, men det går heller inte att räkna bort Wolfsburg helt, förvisso hamnade de 14 poäng poäng efter Leverkusen i fjol, men krysset måste i alla fall med. Helst en helgardering, men den här vi inte. Kan komma att bli en knepig match det här. 

9. Real Sociedad – Real Madrid, 1 2

Det är oerhört svårt att avgöra var Real Madrid står i dagsläget, de har ännu inte lirat sin första match för säsongen 20/21, och det har rapporterats kring att många spelare är långt ifrån matchform. Hazard är inte alls där exempelvis, och missar matchen. Med det sagt så väljer vi att ha med ettan, Sociedad tenderar att lira bra mot storklubbarna i Spanien.

10. Granada – Alaves, 1

Vi tror stenhårt på Granada och deras unga tränare Martinez, i år igen. De stod för ett fantastiskt år i fjol och inledde årets säsong genom att besegra Athletic Bilbao med komfortabla 2-0. Alaves är samtidigt ordentligt nederlagstippade i år, de kommer att kämpa för ett nytt kontrakt – kommer dessutom närmst från en BLYTUNG förlust mot Betis. Spik!

11. Juventus – Sampdoria, 1

Premiär i Serie A och här är det väl ändå inget snack om saken? Juventus bör besegra Sampdoria komfortabelt på söndag, och därför ser vi ingen som helst anledning till att slösa några tecken. För Sampdorias del väntar ytterligare en tuff säsong.

12. Marseille – Lille, 1X

Vi utgår från ettan i match nummer 12 men adderar till krysset eftersom att det trots allt är en toppmatch. Marseille är snäpper vassare i vår värld, men hemmasegern är inte alls lika given som om exempelvis motståndet hade stavats Nimes. Lille är bra och kan mäkta med ett kryss.

13. Nantes – Saint Etienne, X2

Saint Etienne stod som bekant för en katastrofal säsong i Ligue 1 i fjol och infann sig alltså bara tre poäng från fel sida av nedflyttningsstrecket när säsongen avslutades. Det var ett ordentligt utropstecken, men nu har man åtminstone fått en fin start på säsongen, och Nantes är man trots allt bättre än. I grunden. De övertygade inte heller i fjol och har nu en seger på kontot, tre omgångar in. X2 testas!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Europatipset tips:

Speltips:768 raders system
Omsättning:Ändras
Bolag:Svenska Spel
Spelstopp:14:29
TV:TV-tablå
Stream:Live streaming