Europatipset 4/11: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Av
Uppdaterat: november 4, 2020

Spelförslag till Europatipset onsdag, vecka 45. Stor analys av alla 13 matcher, systemförslag och tips till varje enstaka fight.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Europatipset tips, vecka 45, med Champions League-fotboll! En tredje vecka på raken med CL alltså, och det är väl bara att tacka för all den här fina fotbollen som spelas, dag in och dag ut. Många fina fighter runt omkring i Europa och kupongen kompletteras med fotboll från Championship, mer exakt handlar det om fem möten. Och i vanlig ordning så klickar vi in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Mot 13 rätt! Stort lycka till!

europatipset vecka 45

 TILL EUROPATIPSET!

1. Basaksehir – Manchester United, 2

Istanbul Basaksehir tror vi kommer att agera slagpåse under hela gruppens gång, ja de stod upp hyfsat mot PSG senast och hade med sig ett oavgjort resultat in i halvtidsvilan, men faktum är att de är steget mindre än samtliga lag i den här gruppen, och det är tydligt. Vi slösar inte på några tecken och tror stenhårt på United.

2. Leipzig – PSG, 1X2

Ett kärt återseende! Det var inte alls längesedan dessa två lag gjorde upp i en semifinal i Champions League, då slutade 0-3 till PSG och känslan säger väl att PSG löser det igen. Men vi vågar inte riktigt räkna bort ett revanschsuget Leipzig, spelar de sin allra bästa fotboll så kan de mycket väl plocka en trea. Vi är inte direkt imponerade av PSG. Därav en helgardering!

3. Barcelona – Dynamo Kiev, 1

Inget snack om saken, oavsett hur Barca sett ut under inledningen. Krysset mot Alaves senast betydde ett fjärde raka poängtapp i ligaspelet, men här i Champions League har man gått rent. Trots allt en komfortabel seger över Juve i Turin, och därför besegrar man också Dynamo Kiev relativt tryggt tror vi. Spik!

4. Chelsea – Rennes, 1

Rennes har inte alls kommit upp i nivå under 20/21 och möjligtvis är det just det intensiva spelschemat som är anledningen till detta. De studsade förvisso tillbaka senast i ligaspelet men det var också deras första seger på över en månad – alltså fem raka tapp. Då räcker man helt enkelt inte till mot ett Chelsea på Stamford Bridge, det är vår fasta övertygelse – speciellt när Chelsea dessutom växlat upp. Spik!

5. Ferencvaros – Juventus, 2

Det blir ett par spikar på raken här men även fastän värdet är stort på motståndet, så finns det ingen direkt anledning till att slösa på några tecken här. Ferencvaros kommer att sluta sist i den här gruppen, de är tydligt steget mindre än samtliga lag och Juve har Ronaldo tillbaka. Portugisen blev inbytt mot Spezia och gjorde två direkt, och då är Champions League dessutom hans turnering. Spik!

6. Zenit – Lazio, X2

Lazio stod för en makalös vändning i helgen när de alltså lyckades skicka in en kvittering mot Torino, först i 95:e matchminuten, men sedan även ett avgörande i den 98:e matchminuten. Otroligt och det syntes även tydligt hur mycket just det målet betydde i firandet som ägde rum efteråt. Vackert var det, minst sagt och med den energin och den goda dagsformen så tror vi man fortsätter gå starkt i CL. X2 bör räcka gott, Zenit är inte riktigt lika bra som under tidigare.

7. Sevilla – Krasnodar, 1X

Sevilla föll tungt mot Athletic Bilbao i helgen och det är nu möjligtvis läge att ställa fram ett litet frågetecken kring Lopeteguis mannar, blott en seger har man på dem sex senaste matcherna och därför slänger vi faktiskt också in krysset när Krasnodar tittar förbi. Vi tror fortsatt på Sevilla, men resultaten är onekligen oroande. Det blev dessutom bara en uddamålsseger mot Rennes på hemmaplan, och Krasnodar ska därför inte helt räknas bort. 1X!

8. Club Brugge – Dortmund, X2

Dortmund studsade som bekant tillbaka efter förlusten mot Lazio i premiären, när de såg till att besegra Zenit komfortabelt med 2-0 på hemmaplan. Mot Club Brugge blir det dock tuffare, det är alltid knepigt att lira i Brygge, det fick bland annat Lazio erfara senast och därför är det läge att ha med krysset i den här matchen. Kanske även en helgardering, men vår budget tillåter alltså inte detta, och därför blir det X2!

9. Reading – Preston, 1X

Reading förlorade sin första match i årets upplaga av Championship först i helgen vilket betyder att deras resultatrad lyder; 7-1-1, +11, 9 omgångar in i seriespelet. Det får oss att välja deras sida på onsdag, Preston har inte alls fått upp farten ännu och infinner sig först på en 16:e plats i tabellen – tydlig skillnad! 1X räcker gott.

10. Watford – Stoke, 1X

Även här landar vi in i en 1X-lösning, nu skiljer det förvisso noll poäng lagen åt utan båda har alltså 15 poäng på kontot, men Watford hemmastatistik sticker ut, de är fortfarande obesegrade här med resultatraden 3-1-0. Det är minst sagt fina siffror och därför tror vi även man plockar poäng mot Stoke. 1X!

11. Derby – QPR, X2

Vad är det som håller på att hända med Derby egentligen? De står alltså fortsatt på en seger, nio omgångar in i seriespelet och infinner sig numer under nedflyttningsstrecket. Det är alldeles för dåligt och även fastän QPR inte är mycket bättre, så testar vi X2 här, möjligtvis ingen tydlig kupongrensare, men fortsatt fint värde. QPR kommer dessutom närmst från en tung seger mot Cardiff. 3-2 slutade den matchen.

12. Nottingham – Coventry, 1 2

Ännu en knepig uppgift, det skiljer bara två poäng lagen åt i tabellen där Nottingham bara har en seger så här långt, samtidigt som Coventry har två. Coventry besegrade dock ligaettan Reading med 3-2 sist, det bör ge lite energi och därför plockar vi med tvåan (19%), men det vore heller ingen överraskning ifall Nottingham vann den här matchen. Slutsatsen? Gaffel!

13. Rotherham – Luton, 1X

I princip en omöjlig fight att förutse så här på förhand, båda lagen blandar och ger väldigt mycket, Luton föll senast mot Brentford med 3-0 på hemmaplan samtidigt som Rotherham förlorat varannan match här på slutet. Vidöppen tillställning i vår värld alltså, det får därför bli 1X.

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Europatipset tips:

Speltips:768 raders system
Omsättning:Ändras
Bolag:Svenska Spel
Spelstopp:18:54
TV:TV-tablå
Stream:Live streaming