Fördelar med att ha konton hos spelbolag

Av
Uppdaterat: maj 3, 2018


Om man aldrig har spelat på ett spelbolag så går man miste om en hel del positiva fördelar med att inte ha ett konto på ett spelbolag. Spelmarknaden på nätet är numera överfylld av spelbolag och det kan vara svårt att förstå fördelarna med att ha ett konto på ett spelbolag, mer än bara de stora chanserna till att vinna enorma prissummor.

Då man förr begav sig till sitt närmaste spelombud för att satsa på sina favoritsporter, så kan man idag betta på spelbolag på nätet och få en massa fördelar som spelare. Vi ska på denna sida beskriva de största fördelarna med att ha ett konto hos ett spelbolag.

Få en massa bonuserbjudanden

Den första och största anledningen till att öppna ett konto på ett spelbolag är för att spelbolagen erbjuder nya spelare en mängd generösa välkomstbonusar, riskfria bets, free bets och speciella bonusar på utvalda sportevenemang.

Till exempel så kan spelare som älskar att betta på fotboll få riskfria bets på internationella fotbollsligor såsom Premier league, Champions League eller svenska fotbollsligor såsom Allsvenskan. Eller så kan spelare få grymma kampanjer som gäller för ishockeyligor såsom SHL och NHL där spelbolaget kan lotta ut bonuserbjudanden i form av extra pengar eller biljetter till speciella matcher.

När man precis har öppnat sitt konto på ett spelbolag, så erbjuder spelbolagen nya spelare på så kallade välkomstbonusar. Dessa välkomstbonusar består vanligtvis av insättningsbonusar som innebär att när en spelare gör sin första insättning på exempelvis 1000 kr, så lägger spelbolaget en välkomstbonus på exempelvis 2000 kr på spelarens konto.

Utöver välkomstbonusar i form av insättningsbonusar så kan spelare även få riskfria bets på matcher och ligor. Riskfria bets ger spelare chansen att placera sin insats och få tillbaka insatsen som pengar, free bet eller bonus.

Utöver riskfria bets finns även så kallade free bets som spelbolag kan erbjuda spelare. Ett free bet är oftast en summa på 100 kr som spelaren får när spelaren lagt en insats på 100 kr och uppfyllt ett specifikt omsättningskrav innan spelaren kan plocka ut eventuella vinster.

Tjäna pengar på betting

Den andra stora positiva fördelen med att ha ett konto på ett spelbolag är att man kan tjäna pengar på betting. Spelbolagen erbjuder en mängd olika typer av odds till sin spelare. Vissa erbjuder högre odds än andra.

Exempelvis så kan spelare hitta spelbolag som fokuserar hårt på att erbjuda höga odds på internationell fotboll medan andra spelbolag erbjuder höga odds specifikt på svenska ligor. Som spelare kan man utnyttja tillfället till att öppna ett konto, inte bara på ett spelbolag, utan flera spelbolag och därmed sprida ut sina chanser till att spela på odds och oddstyper hos ett flertal spelbolag.

Att tjäna pengar på betting är fullt möjligt och i vissa fall kan man även göra det till sin huvudsakliga inkomstkälla. Det finns även spelare som tjänat miljoner på betting. Med lite strategisk tänkande och spelbolagens utbud av odds, så kan man kamma hem generösa vinstsummor på sitt bettande.

Se matcherna gratis

Den tredje stora fördelen med att ha ett konto på ett spelbolag är att man kan se matcherna live i form av live streaming. Förr i tiden var man begränsad till att endast följa sporter som sändes på TV, vilket gjorde utbudet av sportmatcher att se, väldigt begränsad. Men genom att ha ett spelkonto på ett spelbolag så får spelare ett större utbud av matcher att följa,  live och direkt på spelbolagets hemsida.

Spelbolagen kan livestreama upp till 140,000 evenemang eller mer, som tillåter spelare att exempelvis streama fotboll live eller andra sporter såsom tennis, hockey med fler. Spelbolagen kräver endast att spelaren öppnat ett konto samt sätter in pengar på kontot för att kunna följa en live stream. Alternativ är kravet att spelaren måste lägga en insats för att få åtkomst till live streamen.

Ännu en fördel med live streaming på spelbolag är så kallad “in-play betting” som tillåter spelare att betta under matchens gång och även justera sina insatser under spelets gång. Spelaren kan livestreama matcher helt gratis på sin desktop samt via en valfri önskad mobil enhet. Spelbolagen har en speciell live streaming-kategori som gör det snabbt och lätt att komma igång och börja lägga sina bets.