IFK Norrköping – Häcken speltips 18/7

Av
Uppdaterat: juli 18, 2021

Idag klockan 15:00 tar IFK Norrköping emot BK Häcken hemma på Platinum Cars Arena. Oddset och speltipset känns på förhand mycket bra!

Allsvenskan 18/7

Fyra allsvenska matcher spelas idag Söndag enligt nedan:

15:00 IFK Norrköping – BK Häcken
15:00 Örebro SK – Hammarby IF
17:30 AIK – Kalmar FF
17:30 IFK Göteborg – Mjällby AIF

Speltips IFK Norrköping – Häcken

Häcken har fått en tuff start på årets allsvenska. Laget har ambitioner att vara med i toppen men så har inte utfallet blivit hittills. Inledningen på säsongen var katastrofal men på slutet har det sett bättre ut. 3 raka segrar i Allsvenskan gör att man klättrat i tabellen och just nu befinner sig på en 10:e plats. Laget dras dock med skador och det är en tuff utmaning som väntar på Platinum Cars Arena. Irandust D, Lindgren R, Traore B och Tuominen J saknas alla pga skada eller sjukdom.

IFK Norrköping är svårslagna hemma och senast vann man hemma över Malmö FF. Därefter har man hunnit med att slå Mjälby borta. Matchen blir lite utav ett vägskäl för IFK Norrköping om man ska haka på i den absoluta toppen eller om man är ett lag för mitten av tabellen. Vi tror att man tar chansen och vinner över Häcken till oddset 2.33 @Unibet. Vi rekar alltså en rak hemmaseger på ”snoka”.

IFK Norrköping – Häcken speltips 18/7

Inlägget IFK Norrköping – Häcken speltips 18/7 dök först upp på Svenskt Spel.

Inlägget IFK Norrköping – Häcken speltips 18/7 dök först upp på Tipshunter.com.