Juventus 2.07 Barcelona 1.80

Av
Uppdaterat: november 29, 2009

Forlust_knapp_2_liten1Vinst_knapp_liten_11

Fotboll – Italien – Serie A: Cagliari – Juventus

Cagliari spelade bra mot Milan förra helgen. Marzoratti saknas i Cagliari. Laquinta och Trezuguet saknas i Juventus. Vi tror ändå på Juve idag. De får inte släppa Inter för långt framför sig i ligan. Spel på Juventus. Insats 5 EUR (min 2 max 10). Högst odds med 2.07 ger Nordicbet.

Fotboll – Spanien – La Liga: Barcelona – Real Madrid

Barcelona spelade ut Inter i tisdags i Champions League trots att varken Messi eller Zlatan spelade. Båda två spelar med största sannolikhet ikväll. Ronaldo är troligen på plan. Spel på Barcelona. Insats 5 EUR (min 2 max 10). De flesta spelbolagen verkar vara överrens om ett odds på 1.80 för Barcelona.

NYHET: ”Dagens Vilding”

Då och då kommer vi att dela med oss av ”Dagens Vilding”, som är ett lite galet kombo-spel. Vi sätter dom lite då och då och det är himla skönt när dom sitter. Oftast är det ett kombinationsspel som ger över 20 gånger pengarna. OBS! Det här spelet ingår inte i vårt referenskonto och vår statistik.

Idag: Liverpool vinner med mist 2 mål borta mot Everton (Derbymatch). Bayern Munchen vinner med minst 2 mål borta mot Hannover. Barcelona vinner med minst 2 mål henmma mot Real Madrid. Det blir över 2 mål mellan Wolverhampton och Birmingham. Ca 52 gånger pengarna!!