Kompistips tipsar: Nordicbet tävlar ut 3 paket till US Open!

Av
Uppdaterat: juli 1, 2015


Som tennisfantast vill jag starkt rekommendera Nordicbet´s tävling där du har chans att kamma hem en resa till New York och Flushing Meadows för att kolla in årets upplaga av Grand Slam-turneringen US Open.

Erbjudandet från Nordicbet lyder enligt nedan:

”De stora arenorna, den livliga publiken, lukten av varmkorv och de där stora plastmuggarna med dryck som du bara hittar i Amerika. Det finns ingen turnering så unik som US Open!

Men framförallt, allt handlar givetvis om tennisen! De hårda underlagen på Flushing Meadows bjuder alltid på underhållande tennis och de 7 senaste åren har vi faktiskt haft 6 olika vinnare av turneringen i herrarnas singel, där endast Rafael Nadal stått som segrare fler än en gång.

Vill du vara på plats och uppleva allt? Självklart vill du det, och nu har du chansen! Vi har tre fantastiska paket till årets US Open där du får kika på herrarnas singelfinal och damernas dubbelfinal på plats i New York. Du har nästan en hel vecka på dig att utforska ”Big Apple” och njuta av förstklassig tennis. Om Stan Wawrinka lyckades besegra Novak Djokovic i finalen av franska öppna förra månaden, ja då kan du självklart bli en av våra tre vinnare!

Men först vankas det Wimbledon och det gäller att du visar upp dina tenniskunskaper om du vill stå som vinnare. Vi har valt ut 8 head-to-heads bland herrarnas singelspelare och du behöver bara förutspå vilken av de två spelarna som går längst, eller om dom blir utslagna i samma skede av turneringen. Du måste även placera 10 spel på minst 50 kr vardera för att delta i tävlingen.

Enkelt? Lika enkelt som Andy Murray smäller in ännu ett ess!”

REGGA DIG OCH TÄVLA HÄR!

/admin