Målfesten kanske uteblir?

Av
Uppdaterat: augusti 14, 2020

JohanS

Den moraliska finalen (?) spelas redan i kvartsfinalen då Barcelona och Bayern München möts på neutral mark i Lissabon i ett enkelmöte. Förståeligt att spelbolagen tror på mål- men jag tycker att värdet snarare ligger i underspelet.

Speltips

Det är lätt att argumentera för en på förhand sprakande match med mängder av mål. Vi har att göra med två lag med en otrolig målkapacitet och där Messi ställs mot Lewandovski. Vad lagen går för vet vi alla och behöver inte närmare redovisning. Men bara för att bägge lagen har monsteroffensiver, så innebär det som bekant inte per automatik att vi får en målfest. Vi ska också komma ihåg att bägge lagen även besitter tighta defensiver- och då i synnerhet Bayern München.

Bayern kommer till spel med sanslösa 18 raka matcher med vinst. Och senaste förlusten (Nürnberg i cupen borträknat) kom den 7 december, då i ligan. Vi pratar alltså 27 matcher därefter utan torsk. Och Bayern är ruskigt skickliga på att försvara sig och rada upp nollor. Är inte alls säker på att Barcelona spräcker tyskarnas nolla här.

I och med att detta är ett enkelmöte så tror jag att vi kan få se två lag som är rätt försiktiga inledningsvis och länge känner på varandra. Det slutar nog inte 0-0, men jag kan absolut se en match som endast innehåller låt säga två mål. En mållina på 3,5 är hög i en match av den här dignitetet- oavsett offensiv kapacitet i lagen som möts- och därför kan jag inte låta bli att ”gå emot strömmen”. Och Bayern ska inte förlora detta- det är även känslan- i vart fall inte under ordinarie tid.

Jag prövar X2 & u 3,5 mål till 2.10 i odds hos Unibet (bygg spelet själv).

Spela X2 & u 3,5 mål i matchen på Unibet