Sajterna med bäst odds-utbud

Av
Uppdaterat: oktober 16, 2020


Idag finns det en uppsjö av spelbolag med svensk licens som erbjuder spel på odds. Därför är det en god idé som spelare att leta fram de sajter som har mest fördelaktiga odds samt de med störst utbud. Det kan göra en stor skillnad i potentiell utdelning, speciellt om du slår ut det under en längre tid. Istället för att du själv ska behöva sitta och jämföra sajt till sajt kommer vi tipsa om de spelbolag som vi tycker har bäst oddsutbud. Samtliga har licens från Spelinspektionen.

Unibet

Unibet är en gigant i spelbranschen och ett av de spelbolag som har verkat under längst tid. Här hittar du i princip alla sporter du kan tänka dig. Dessutom erbjuder de spel på allt från Melodifestivalen till presidentvalet i USA. En av deras största sporter är fotboll och det är inte så konstigt med tanke på att det är världens största sport. Du kan betta både på de stora ligorna ute i Europa och på fotboll hemma i Sverige. Andra sporter du kan spela på är ishockey, tennis och dart, bara för att nämna några. Unibet är även kända för att ha fördelaktiga odds och ett bra utbud av livespel.

Betsson

Betsson är ytterligare en gigant i svenska spelbranschen som har ett enormt oddsutbud. De är även verksamma i svenskt näringsliv och har sponsrat allt från SHL till Allsvenskan. Här hittar du precis som hos Unibet ett stort utbud av odds för fotboll. Även om de har ett stort spelutbud kan du enkelt sortera sporterna och ligorna efter menyn som finns till vänster. På förstasidan hittar du pågående matcher och events som är extra populära. Oavsett vilka sporter du gillar kommer du garanterat att hitta ett Betsson odds som faller dig i smaken. De erbjuder även funktioner som cash-out och självfallet kan du spela live om du önskar.

Bet365

Bet365 är den största spelsajten i världen och då är det inte så konstigt att de även har ett väldigt imponerade oddsutbud. Trots att sajten är brittisk från början har de numera även licens från Spelinspektionen. Detta är en sajt för dig som gillar att spela på hästkapplöpning och hundkapplöpning då det finns ett imponerande utbud av detta. Värt att notera är att de inte använder BankID utan att du loggar in på det traditionella sättet med användarnamn och lösenord.

William Hill

Den sista sajten vi vill tipsa om är också brittisk och en av de absoluta i branschen. William Hill började som en liten spelbutik på 60-talet och är idag ett av de största spelbolagen online. De valde nyligen att satsa på den svenska spelmarknaden och beviljades svensk licens. De har ett imponerande utbud av betting med allt från motorsport till esport och en tydlig hemsida så du enkelt kan hitta den match eller det lag du söker. Självfallet finns live betting inom flera sporter och om du klickar på en specifik match hittar du flera olika spelalternativ att betta på. Exakt vilka varierar mellan olika sporter och matcher.