Spela på Fotbolls-VM 2018

Av
Uppdaterat: maj 9, 2018


Nedräkningen har börjat och det är snart bara en månad kvar till sommarens stora händelse, Fotbolls-VM 2018. Sverige, som bragdartat tog sig vidare till mästerskapet efter att ha slagit ut Italien ställs i gruppen mot Tyskland, Mexiko och Sydkorea. En grupp som Sverige har god chans att ta sig vidare från. Tyskland är stora favoriter och lär knipa förstaplatsen i gruppen. Andraplatsen däremot är mer oviss och kampen lär stå mellan Mexiko och Sverige, där Mexiko är knappa favoriter. Kan Janne Andersson och hans mannar lyckas nå en åttondelsfinal?

Ser man till oddsen som finns på Sverige inför VM, är man som tidigare nämnt inte favoriter till att ta sig vidare från gruppen. Men man är på intet sätt uträknade och bör ha en god chans att ta en andra plats i gruppen före Mexico. Ett smidigt sätt för att ta reda på hur stora chanser ett lag har är att ta en titt på oddsen. De brukar vara ganska precisa och väger in alla faktorer som kan påverka utgången. Ser man till de spelbolag som har odds ute idag, förväntas Sverige ha en 44%-ig chans att ta sig vidare.

Fotbolls-VM är ett evenemang som är populärt att betta på. Många öppnar upp en konto och spelar på mästerskapet. En del mer seriöst, andra bara för att höja spänningen lite i matcherna. Har du inget konto idag eller vill starta ett nytt inför Fotbolls-VM, kan det vara svårt att välja bland alla spelbolag. Vilket är bäst? Vilka har den bästa bonusen? och Vilka erbjuder bäst utbud på Fotbolls-VM 2018? Känner du att det är svårt att välja finns det sidor som hjälper dig hitta bästa bettingsidor och spelbolag. Här får du en tydlig överblick över vad de erbjuder och här kan du även hitta recensioner för de olika spelbolagen. Allt för att hjälpa dig hitta rätt inför Fotbolls-VM 2018.