SPELTIPS 10/8 inför Manchester United – FC Köpenhamn: Leder i halvtid!

Av
Uppdaterat: augusti 10, 2020

Manchester United går in som en av de stora favoriterna till att kamma hem Europa League, om inte den allra största. Man avslutade Premier League riktigt fint med sin tredjeplats och det finns väldigt mycket positivt att hämta ur den fotboll man spelar för tillfället. Jag ser inte hur ett lag som Köpenhamn skulle kunna sätta stopp för engelsmännen här, ett lag som spelar väldigt attraktiv, offensiv fotboll på en väldigt hög nivå. Jag räknar med att man öser på framåt från minut ett.

United kunde rotera ruskigt mycket i sin förra match, returen mot LASK. De rödvita gick segrande med tennissiffror i första mötet och säkrade ännu en vinst i returen trots att Ole såklart roterade – man har alltså en utvilad, taggad trupp här inför mötet mot Köpenhamn.

Köpenhamn hade ju underläge med sig in i returen mot Istanbul Basaksehir, men efter en väl genomförd match kunde man avancera efter 3-0 i Danmarks huvudstad. En stor seger för danskarna, inte minst med tanke på att man aldrig tagit sig såhär långt i Europa League. Här tar det däremot stopp, iallafall i min mening. Klasskillnad råder, Köpenhamn har inte gjort sin bästa säsong och man ställs mot ett formstarkt United. Även om dagsformen hos danskarna är fin väljer jag alltså att gå emot laget här.

Inga betydande skador inför mötet – Manchester United lär starta en ruskigt stark elva medan Köpenhamn lär starta samma elva som man gjorde senast. Jag tror det kan handla om storvinst för engelsmännen här och klickar att Manchester United leder i halvtid till ett fint odds!