Speltips 12/8 till Atalanta vs PSG: Kvartsfinal

Av
Uppdaterat: augusti 13, 2020

Dom flesta har säkert redan tagit dom fina oddsen 2,00 på PSG. Här kommer jag med ett speltips som är lite matchen i matchen spel. Ni har säkert förstått att jag gillar att tipsa om matchen i matchen spel t ex. Kort, skott och så vidare.

Atalanta

Tappade en del i sitt spel i slutet av säsongen och såg inte alls lika giftiga ut. Kanske var det Josip Illic saknad som påverkade. På tala om Illic säga det att han skippar resterande utav säsongen på grund av sorg. Att Corona blev för tufft för han och var inte tillräckligt mentalt starkt att komma tillbaka till återstarten. Han testade att spela några minuter men de var inte samma Illic som tidigare och tränare bekräftar att han förmodligen kommer vara borta resten av säsongen men man för en ständig dialog ifall att man skulle ta sig vidare från kvällens match mot PSG.

Ikväll möter man på pappret ett PSG som ska vinna 9/10 matcher. Dock har PSG aldrig klarat av favorittrycket. Man åkte ur förra året mot ett svagt Manchester United och kanske kan Atalanta lyckas med samma bedrift som United.

Atalanta har som sagt inte helt varit detsamma lag som man blev charmade av innan speluppehållet. Man få inte riktigt lyckats med den offensivas pressen och ett beror nog på att matchandet var väldigt tätt. Man spelade dessutom med i stort sätt samma 11a match in och match ut.

PSG

PSG är överlägsna i ligan och det är framförallt för att man kör i en korpen liga där 16/20 lag är lag PSG ska vinna med 5-0 mot. Man hoppas år efter år att Lyon ska lyckas skrällar och ge en lite titelfight men så blir aldrig fallet. Monaco hade en grym säsong för 3-4 år sen när man utmanade PSG nästan in i slutet av ligan och dessutom tog sig Monaco förvånande nog till semifinal i CL, mycket var tack vare Mbappe som nu kör i PSG.

Man är storfavoriter på förhandenligt mig men oddsen bjuds generöst till 2 gånger pengarna och det har nog mycket med att säsongens ställdes in och dom 2 tävlingsmatcherna PSG körde nu precis innan levererade man inte så värst bra fotboll. I cup finalen mot St. Etienne vann man bara med 1-0 trotts att man var 1 man mer ifrån minut 31. Och i liga cup finalen vann man på straffar efter 0-0 emot Lyon. Lyon som stod upp riktigt bra och borde absolut inte ha skämts om man vann matchen.

Di Maria är inte med mot Atalanta på grund av avstängning. Veratti är tveksam att komma till spel samt Kurzawa. I övrigt är alla andra spelare tillgängliga.

Matchen

Som sagt PSG är storfavoriter och bör bära hem en seger ikväll mot ett ganska vidöppet Atalanta. PSG kommer att sitta på en hel del bollinnehav då man me tränare Tuchel har blivit ett lite tråkigare lag och gärna håller bollen i backlinjen. Men med Atalantas försök till offensiv press tror jag ändå att en hel del chanserna kommer att skapas. Neymar brukar gilla att ta både frispark och att skjuta, och en hel del frisparkar för PSG tror jag att en kommer bli då Atalanta brukar bjuda ppm en del. Vilket kommer att gynna detta Speltips.

Dagens speltips

PSG över 12,5 skott i matchen till oddsen 1,61 hos Bet365 är ruggigt bra. Senaste 2 matcherna för PSG har man ock b arab skjutit 11 och 12 skott deg är därför linan ändå är låg för PSG. Jag tror lätta att vi kan få se minst 16 skott av PSG då matchen kommer att svänga en del och öppna lägen kommer komma.

Bet365

4,8 rating

100 % upp till 1.250 SEK