Speltips 12/8 till Pordenone vs Frosinone : Semifinal 2

Av
Uppdaterat: augusti 13, 2020

Igår satt hörnspelet i den andra Serie B matchen fint med precis 1 hörna marginal. Och ikväll tänkte jag fortsätta med samma stuk av spel. Helt öppen match på förhand så det kan vända rejält i matchen.

Pordenone

Vann första mötet med 1-0 på bortaplan. Udine laget kom på en 4e plats i ligan vilket gjorde att dom direkt kvala till semifinal spel, skillnad mot Frosinone som var tvungna att köra kvartsfinal innan. Pordenone kom faktiskt upp den här säsongen till Serie B vilket man får se som en jätte bedrift att vara i semifinal uppflyttning till Serie A.

Laget har inga välkända spelare vad jag kan få fram och vad det ser ut som när man kollar statistiken är att laget sällan har boll och allt som oftast kontrar in mål. Lite av ett Leicester när dom vann ligan i PL.

Frosinone

Med förre detta världsbanken Alessandro Nesta som huvudtränare hade såklart hoppats på mer från första mötet. Marcus Rhoden som var med ett tag i svenska landslaget några gånger. Han spelade framförallt i Crotone när dom var uppe i Serie A för några år sen, men sen gick kontraktet ut efter 3 år med Crotone och Frosinone snappade åt sig mittfältaren. Rhoden har varit en ganska given spelare för Frosinones mittfält, spelat totalt 27 matcher denna säsong.

Man knyckte åt sig sista slutspelsplatsen i sista serie matchen. Laget möte Pisa som var på samma poäng, matchen sluta 1-1 och Frosinone fick sista platsen på grund av inbördes möte. Man låg länge på topposition i ligan men efter en urusel sista period av serien med endast 1 vinst på 12 matcher åkte dom ner till 8e plats.

Matchen

Matchen kommer se ut så att Pordenone kommer ligga lågt och försöka försvara sin ledning medansvar Frosinone kommer äga lite mer boll. Frosinone kör väldigt enkel fotboll med långa bollar upp på forwards. Frosinone brukar skapa en hel del hörnor, senaste 3 matcherna har man skrapats ihop 4,6 hörnor per match. Och nu när man måste trycka på lite kommer hörnorna att komma. Jag tror faktiskt att Frosinone kommer ta hem dubbelmötet men risken ör för törn att Pordenone kontrar in ett mål i och med att deras spelsätt är precis så.

Dagens speltips

Över 9,5 hörnor till oddsen 1,83 hos Bet365. Mycket fina odds och torn som sagt att Pordenone kan kontra fram lite hörnor och Frosinone skakar fram minst 6 hörnor ikväll.

Bet365

4,8 rating

100 % upp till 1.250 SEK