Speltips 13/8 till Sirius vs Helsingborg: Skadedrabbat HIF

Av
Uppdaterat: augusti 14, 2020

Bägge tipsen på HIF har gått in, kortspelet senast och tidigare hörnspelet. Börjar lukta att HIF är favorit laget när de kommer till spelande. Jag tror streaken håller sig även efter den här matchen.

Sirius

Med en frustrerad Rydström på bänken efter 3-1 tappet senast hemma mot Varberg. Precis det som hände mot Elfsborg bara någon vecka tidigare.

Inte en seger på 5 matcher för Sirius man har 4 oavgjorda och 1 förlust. Men ikväll vinner man mot ett skadedrabbat Helsingborg som är tvungna att rotera en hel del. Vecchia är just nu väldigt het med 5 mål på 5 spelade matcher. Man förstår varför han ryktas till vanligtvis större klubbar som AIK , Djurgården och sist Malmö.

Helsingborg

Som tog en riktigt skräll seger senast hemma mot Norrköping. Otroligt viktig seger och nu är man på säker mark, fast ändå inte. Det skiljer 2 poäng mellan jumbon Östersund och 11e placerades Göteborg så efter kvällens match kan man lika gärna liggande på sista plats i ligan.

Skador och avstängningar: sedan tidigare är Lindegaard, Granqvist, Joelsson, Landgrens, Figueroa och sen sist är Erikssons skadad och Martin Olsson tillsammans med Van Den Hurk avstängda inför kvällens match. Listan är lång och de är inte vilka spelare som helst utan de är spelare som har levererat.

Matchen

I och med alla skador hos HIF är Sirius inför matchen inte bara favoriter utan numera storfavoriter. Sirius kommer vara de spelförande laget vilket dom trivs med. Helsingborg kommer som sagt rotera en hel del i laget och blir säkerligen glada om man får med sig 1 pinne ifrån Uppsala. 2-0 till Sirius eller så klappar Helsingborg rejält ihop och det landar på 4-0 siffror. Jag tror inte Helsingborg gör mål ikväll.

Dagens speltips

Sirius rak vinst till oddsen 1,72 hos Bet365. Kommer även lägga 2,5/5 units på Sirius vinner och håller nollan till fin fina 3,40 odds. Men ursprungliga tipset är alltså Sirius vinst.

Bet365

4,8 rating

100 % upp till 1.250 SEK