SPELTIPS 14/10 inför Portugal – Sverige: Islossning!

Av
Uppdaterat: oktober 14, 2020

Cristiano Ronaldo har gått mållös i två raka landskamper, tätt efter att han slagit målrekord i Portugal. Det hör till ovanligheterna och det lär inte vara längre än såhär. När man får besök av Sverige så är det en match som man är storfavoriter i, med rätta. När lagen möttes på Friends Arena så vann Portugal med 2-0, mycket tack vare storstjärnan jag nyss nämnde. Jag förväntar mig att se en urladdning från Portugal här, i sista landskampen för den här gången. Om det blev 2-0 på bortaplan, så tror jag att Sverige kan få det ännu tuffare i Lissabon.

Att Portugal vinner matchen ger oss ett lågt, men fint odds värt att klicka i. Ettan tillika spiken klickas!

Sverige har gjort en mycket fin landslagssamling den här gången. Tyvärr blev det förlust mot Kroatien i matchen som gällde något senast. Men prestationen och speciellt andra halvlek var klass rakt igenom. Vinsten i träningslandskampen mot Ryssland satte sina spår och man byggde vidare på den vinsten. Men som många gånger förut, när man möter landslag med en otrolig klass individuellt så är alla misstag straffbara. Kroatien utnyttjade det läget man fick i andra halvlek och gjorde mål på det.

Sverige laddar om men möts av ett för dagen starkare Portugal. Man har en världsstjärna i Cristiano Ronaldo att se upp för, men också nio utespelare runt omkring honom. Här möts man helt enkelt av en ännu starkare bredd än senast. Portugal blir tuffa att slå, speciellt när landslaget vill avsluta bättre än vad man gjort tidigare den här samlingen. Islossning för Portugal.