SPELTIPS 14/7 inför Chelsea – Norwich: Press på hemmalaget!

Av
Uppdaterat: juli 14, 2020

Räkna med ett heltaggat Chelsea som inte lär underskatta Norwich den här dagen. Nu gäller det allt eller inget, förlorar man mot Sheffield United och Norwich i två raka matcher så har man inget i Champions League att göra. Förhoppningsvis för Chelseas skull var detta bara en engångs händelse och man kan hoppa tillbaka in på den fina svit man hade. Norwich är ett lag man skall besegra oavsett ställning i tabellen, men oj vilken press man har på sina axlar den här dagen.

Chelsea att vinna matchen med två mål, -1.5 spelet ser jag som mycket bra i och med att man gärna bättrar sig från senast. Förhoppningsvis får man en bra effekt på det hela och man får in både en och två bollar. Bakåt har det varit svajigt, men tror knappast att man släpper fler än en boll (max) mot Norwich. Chelsea har nämligen inte gjort mer än tre mål i mer än en av sina tjugo senaste matcher. Skall vi gissa på 2/3-0/1?

Norwich har inte mycket kraft kvar i årets Premier League-spel. Nu är man dessutom redan klara nedflyttade och man har en lång väg tillbaka. Det återstår att se om man får behålla de unga lovande spelarna, eller om en Premier League-klubb kniper åt sig dessa. Det är väll redan dags att fokusera på nästa säsong för klubben och spelarna, som gärna avslutar den här säsongen på ett bra sätt, men det ser onekligen svagt ut för tillfället.

Man möter ett hemmalag som söker revansch och tre livsviktiga poäng den här kvällen. En tuff uppgift som Norwich gärna håller nere siffrorna i. Att man skulle skrälla här ser jag inte som någon större chans, det blir istället att försöka stå upp mot Chelsea och få en bra prestation, en bättre än sitt senaste möte i ligan. -1.5 Chelsea spelas!