SPELTIPS 14/7 inför West Bromwich – Fulham: Toppmöte i Championship!

Av
Uppdaterat: juli 14, 2020

Fokus på uppgiften för West Brom, som tappade serieledningen till Leeds när man kryssade mot Blackburn senast. Nu har man chansen att hämta ikapp poängen när Fulham gästar. Tvåan mot fyran i tabellen och vi förväntar oss ett mycket fint möte i andra divisionen i England. Det börjar dra ihop sig och vi närmar oss uppflyttningar samt kvalspel i ligaspelet. Nu gäller det för både West Brom och Fulham att säkra sina platser. Hemmalaget har chans på täten, medans Fulham nog får nöja sig med kvalspel.

Det återstår att se vilken form den här matchen tar, men att båda lagen har stor chans att näta här är ingen hemlighet. West Brom öser in mål, samtidigt som man möter ett Fulham som på bortaplan snittar ett mål både fram och bak. Båda lagen gör mål klickas!

Här kan det avgöras mycket i ligaspelet. Fulham vinst skulle betyda att man bara är två poäng bakom just West Brom i tabellen. Ett läge som man inför de avslutande omgångarna hade älskat. Två tänkbara Premier League-lag nästa säsong gör upp, min känsla är att hemmalaget är lite starkare, men att Fulham har mycket goda möjligheter att stå emot, iallafall målmässigt. Det lär bli ett ställningskrig här – en kul match att ta del av under tisdagen.

Vi klickar båda lagen gör mål i detta mötet och precis som i de senaste fyra mötena tror vi på att båda lagen gör mål fullt ut. Spelet sitter som sagt i de fyra senaste mötena mellan lagen, mycket talande för hur jag tror matchbilden kommer se ut. Båda lagen har kvalitet att utmana det andra, trots att West Brom varit snäppet hetare den här säsongen. Här kan mycket ändras och gästerna kommer inte ge upp i första stund!