SPELTIPS 15/11 inför Belgien – England: Dubbelchansen!

Av
Uppdaterat: november 15, 2020

Belgien får besök av England under söndagen och vi bjuds på ytterligare ett stormöte på landslagsnivå. Här är världsettan favoriter men jag ser England som minst lika starka för tillfället. Förutom England så har man en tacksam grupp med Island och Danmark, två lag som man skall hålla bakom sig. Senast Belgien mötte England så förlorade man, den gången i London. Jag ser inte världsettan som någon större favorit här utan tycker att England skall kunna klara av att spela jämt åtminstone, om inte vinna igen.

Dubbelchansen klickas när England går för poäng som tar dom upp i tabellen. Belgien vann sin träningsmatch senast, men det saknas det där lilla extra för tillfället och jag tror knappast att det är Michy Batshuayi som avgör matchen i Belgiens fördel den här gången också. Det återstår att se vad man ställer upp för elva, men jag räknar med att båda matchar det bästa man har.

Dumt eller inte, det återstår att se. Men jag har starka tankar om att England skall kunna lösa en bra prestation och därmed poäng i den här matchen. En tuff bortaplan givetvis, men man visade senast att man kan utmana och till och med slå världsettan. Nu har man också vilat en del viktiga spelare inför den här matchen och det stärker såklart aktierna. Dubbelchansen (X2) klickas då jag tror att Gareth Southgate och England har alla vapen för att kunna göra om samma bedrift.

Obesegrade på bortaplan under sina två uppgifter hittills, krysset mot Danmark gör dock att man hamnat efter Belgien i toppen. Något som man har goda möjligheter att ta in under söndagens match. Vi avslutar helgen på bästa vis, med ett mycket profilstarkt möte. Underhållning väntas i världsklass och detta blir knappast någon tråkig fotbollslandskamp.