Speltips 15/11 till Detroit Lions vs Washington Football Team: Washington behöver seger för bra chans till playoffs

Av
Uppdaterat: november 16, 2020

Förra veckan var den sämsta jag haft under dessa NFL veckor där endast 1 inlägg av 4 träffade rätt överhuvudtaget. Fördelen är att jag har aldrig gått back två veckor irad och kommer givetvis fortsätta ösa på som vanligt. Det är omöjligt att bryta en dålig trend igenom att sluta! P.g.a Worlds i golf så har de flyttat runt schemat lite och endast fem matcher spelas 19:00 och sex(!) matcher vid 22:05 / 22:25 istället. Endast en match som intresserar mig vid 19:00 och den kommer ut först!

Lions blev HELT dominerade av Dalvin Cook

Det började lika dåligt för Lions som det slutade. En punt och ett missat Field goal och Vikings gjorde, under den tiden, två touchdowns och hade redan ledningen 13-0. Detroit skulle komma närmare efter att Strafford passat väldigt fint och gjort ett field goal och en touchdown och var BARA i underläge med 3poäng. Vikings avslutade halvan med en egen touchdown dock och hade ledningen 20-10 inför tredje kvarten!

Det offensiva spelet försvann HELT i tredje kvarten. 3 punts, två interceptions och en blockad punt. Under hela tredje kvarten blev det bara 7poäng till Vikings som gjorde en touchdown. Detta TROTS att Lions fick bollen 22yards ifrån endzone en utav gångerna. Stafford var, efter några spel, 5yards ifrån endzone och kastar en interception. Vid en touchdown där hade matchen kunnat se annorlunda ut!

Lions kom aldrig riktigt nära i fjärde kvarten där båda lagen gjorde en varsin touchdown. Slutresultatet blev 34-20 till Vikings. Trots en förlust hade Stafford en okej match och deras runningback Swift plockade ordentligt med yards. Deras offensiv har dock varit mycket bättre tidigare i säsongen och behöver hitta den gnistan emot Washington!

Washington hade chans på vinst men två interceptions i slutet förstörde!

I halvtid såg matchen helt körd ut för Washington som endast hade gjort tre poäng. Deras defensiv hade under tiden endast fått ut EN punt och en turnover on downs och låtit Giants göra poäng fyra gånger! Två touchdowns som tog väldigt kort tid och större delen av halvan var allmänt dålig fotboll där special teams och offensiven var pinsam.

Tredje kvarten var bättre och innehöll endast tre LÅNGA drives där alla blev poänggörande! 10-3 i tredje kvarten till Washington och de var endast tio poäng bakom med 15minuter kvar av matchen. De skulle göra det närmare när de tvingade giants till en punt och själva gjorde en touchdown DIREKT i fjärde kvarten. 10minuter kvar och ställningen var 20-23. Efter det såg vi återigen vad som hände i första halvan. Punt, interception, punt, interception. Det blev dessvärre inga fler poäng efter det och Washington förlorade en jämn match.

Något som ska nämnas är att deras första QB, Kyle Allen, blev skadad tidigt i matchen och de var tvungna att spela med Smith, sin backup QB. Allen bör missa kvällens match och TROTS att Smith kastade för 300yards är det inte överdrivet imponerande, då det är emot Giants defensiv. Det kommer definitivt bli tuffare ikväll och han behöver ha en liknande match ifall de ska vinna!

Dagens speltips

Trots att Detroit går 3-5 har de gjort bättre ifrån sig än vad man kan tro. De har mött väldigt tuffa lag och 3matcher har de förlorat med 6poäng eller mindre. Deras vinster kommer hittills emot lag som Cardinals, Jaguars och Colts som har spelat ganska bra fotboll denna säsong, iallafall Colts och Cardinals. Det faktum att Kyle Allen är skadad för Washington gör det “lättare” för Lions denna match och jag tror oddsen är lite missvisande då Smith hade så många passningsyards förra veckan!

Därför väljer jag att spela på Detroit Lions -3.5 till oddset 2.00 hos Betsson (2units)

Att Detroit Lions vinner första kvarten (3-vägs) till oddset 2.05 hos William Hill (1units)

William Hill

5,0 rating

100 % upp till 100 SEK

Casumo

3,8 rating

300 SEK Freebet

MrGreen

4,0 rating

Freebet 100 SEK