Speltips 15/11 till Miami Dolphins vs Los Angeles Chargers: Kan Tua Tagovailoa gå på en winstreak?

Av
Uppdaterat: november 16, 2020

Matchen som hittade rätt förra veckan var den emellan Raiders och Chargers! Den blev poängrik och gick, med nöd och näppe, in med rätt resultat. Jag tänkte att vi fortsätter lägga lite betts på Chargers denna vecka när de möter ett extremt formstarkt Dolphins som har vunnit fyra irad varav två med Tua som Quarterback! Frågan är ifall han är en franchise QB för Dolphins och ifall han kan visa sig leka med de bästa redan nu.

Fortsätter Miami’s winstreak ikväll?

Fyra raka vinster emot relativt starka lag är väldigt imponerande av Dolphins! De mötte 49ers och Jets vecka 5 och 6 och sedan hade de BYE week och bytte under den veckan startQB till sin nydraftade unga quarterback, Tua Tagovailoa. Även han plockade två raka segrar emot Rams förrförra veckan och sist emot Cardinals, som var en extremt jämn match!

Cardinals var favoriter inför, men med väldigt lite poäng. Inget lag ledde någonsin med mer än sju poäng under matchens gång och ledningen byttes fram och tillbaka ett par gånger vilket gav ultimat spänning! Fyra touchdowns i första kvarten saktades ner i andra, men gav oss ändå 13poäng och en Miami Dolphins ledning med 24-17 i halvtid!

Cardinals svarade tillbaka med två snabba touchdowns i tredje kvarten och ledde då istället dem med sju poäng, 31-24. Återigen gjorde Dolphins två raka poänggörande drives när de gjorde en touchdown i slutet av tredje och ett field goal i början av fjärde. Cardinals missade tidigare en 4 & 1 och gav tillbaka bollen, och när de stod inför 4 & 1 igen med endast 2minuter kvar, försökte de ett field goal, som missades. Matchen var därmed över och Dolphins vann med 3poäng!

Tua hade en EXTREMT bra match, trots att all standard statistik inte visar på det. Han passade fortfarande för över 250yards och distribuerade bollen till många spelare, på ett bra sätt. Det han gjorde EXTREMT bra var att ständigt “dansa” i fickan och inte låta de defensiva spelarna komma åt honom. Han kunde stanna i fickan väldigt länge, delvis för att hans oline gjorde ett ganska bra jobb, men även för att han ständigt undvek tacklingar själv. Fortsätter han så ikväll kan Chargers defensiv få det väldigt tufft!

Chargers har två raka förluster med mindre än 6P, kan de vända på det ikväll?

En 50/50 match inför enligt oddsen och mycket poäng var troligt då båda lagens offensiver är bra, men defensiver är lite svagare. Bara 7-7 i första kvarten fortsatte i samma tempo i andra där båda lagen återigen såg ut att bara göra 7 poäng var. Med 8sekunder kvar av kvarten tappade dock Raiders bollen och Chargers fick ett försök på ett 45yard field goal, som de satte.

Halvtidsställningen 17-14 till Chargers skulle snabbt ändras i tredje kvarten när Raiders gjorde 14raka poäng och gick 125yards totalt på två drives, på under 5.5minut. Chargers kom dock väldigt nära och gjorde ett field goal och låg då endast under med åtta poäng. De gjorde sedan en touchdown och försökte få med sig två poäng ifrån PAT men misslyckades och låg då under med 28-26. Raiders skulle få de sista poängen för att göra ställningen 31-26 där det stannade efter att Raiders misslyckat TRE raka passningar fyra yards ifrån endzone. Den sista passningen var först bestämt som en TD av domarna, men efter “booth review” var hans ena tå utanför och därmed ingen touchdown och Raiders vann!

Trots en TUFF förlust gjorde deras offensiv en bra match! Rookie QB’n Herbert kastade för 326yards och deras springspel var ganska bra där de snittade över 4.1yards per carry! Mycket poäng kan absolut göras av Chargers denna match, men frågan är ifall deras defensiv kommer att orka stå emot NÅGON drive!

Dagens speltips

Båda lagen har sin rookie QB på planen, skillnaden är att Miami ser heta ut och får vinster med honom, när Chargers har det tufft och får förluster trots att Herbert ständigt kastar över 300yards! Dolphins är favoriter inför matchen, men enbart med 1.5 poäng vilket ger möjligheten att betta ML ikväll, vilket jag gör! Trots att båda lagen ÄLSKAR att göra poäng ligger linan ganska lågt där, och jag kommer även lägga någon unit där!

Därför väljer jag att spela på Miami Dolphins till oddset 1.83 hos Unibet (2.5units)

Att det blir över 54.5 poäng till oddset 2.80 hos William Hill (1unit)

Unibet

4,5 rating

100 % upp till 100 SEK

888sport

4,8 rating

100 % upp till 100 SEK

Leovegas

5,0 rating

100 SEK Freebet

SC” orderby=”name” title=””]