SPELTIPS 15/6 inför Real Betis – Granada: Måndagsmatch i La Liga!

Av
Uppdaterat: juni 15, 2020

Inför måndagens tillställning hittar vi hemmalaget Real Betis på en 13:e plats i tabellen. En placering som med tio omgångar kvar att spela innebär att man varken lär blanda sig in en bottenstrid eller vara med och slåss om topplaceringarna. Spelschemat för Betis har varit otroligt tufft. Närmast ställdes man mot ligasexan tillika ärkerivalen Sevilla och innan det hade man två tuffa matcher i form av Real Madrid och Valencia. På de tre tuffa matcherna har man spelat ihop tre poäng vilket får ses som klart godkänt.

På måndag väntar ännu en tuff match när Real Betis välkomnar Granada till Estadio Benito Villamarín. Här tror undertecknad det kan bli en del mål. Efter ett långt uppehåll lär bägge lagen vara rejält spelsugna. Till måndagens match väljer vi att klicka över 2 mål (Goal line). Skillnaden från ett klassiskt överspel där vi klickar över 2.5 mål är att vi får pengarna tillbaka vid exakt två mål. Det känns som en trygg gradering! Statistiken för spelet ser även riktigt bra ut. I endast en av Real Betis sju senaste matcher har spelet gått förlorat.

Gästerna tillika nykomlingen Granada fick en drömstart på återstarten av La Liga när man besegrade ligafemman Getafe med 2-1. Imponerande seger och starkt att Granada lyckades göra två mål mot ett riktigt bra lag. När man tar emot Betis på måndag ska det bli kul att se Granadas offensiv. De tre inspelade poängen närmast innebär att Granada inför måndagens match placerar sig på en niondeplats i tabellen. Det är helt klart en imponerande placering för en nykomling. Tittar man uppåt i tabellen är avståndet upp till Atlético Madrid på en Europaplats blott fyra poäng. Även om det är föga troligt har Granada alltså en chans att vara med och slåss om Europaplatserna.

Inför måndagens tillställning är formen hos Granada riktigt god. I och med segern senast är gästerna obesegrade i fem raka matcher. Dessutom har man en seger i cupspelet där emellan. Inför måndagens match känns Granada långt ifrån chanslösa. Här väljer vi dock att bortse från 1X2-marknaden och klickar istället ett målspel. Överspelet som klickas går endast förlorat i en av Granadas sex senaste matcher.