SPELTIPS 16/8 inför Sevilla – Manchester United: Två formstarka lag!

Av
Uppdaterat: augusti 16, 2020

Under söndagen väntar en spännande drabbning mellan två formstarka lag. Sevilla ska ta sig an engelska Manchester United i Europa Leagues första semi-final. Det spanska hemmalaget är obesegrat i de senaste 19 matcherna och kommer bli en svår nöt att knäcka för engelsmännen. I kvartsfinalen mötte man ett annat engelskt lag i form av Wolverhampton och efter ett sent mål stod det klart att man avancerade till semi-finalen. Sevilla var helt klart det bättre laget och det var helt klart en välförtjänt seger man tog.

Spelet vi väljer att klicka under söndagen är att det blir över nio hörnor, i skrivande stund hittas bäst odds hos Bet365. I detta ovissa möte väljer vi att lägga vårt tips på hörnor med tanke på att det är två formstarka lag. En av nycklarna till detta spel är Sevillas höga snitt när det kommer till hörnor och i senaste matchen hade man hela 14 stycken. Lucas Ocampos har noterats för tio mål och 14 assist denna säsong på 33 spelade matcher. Yttern från Argentina befinner sig i storform och kommer ständigt att vara ett hot för Uniteds backlinje när han utmanar under söndagen.

Manchester United avslutade säsongen i Premier League med att rycka upp sig ordentligt. Man gick obesegrade i de 14 sista matcherna vilket resulterade i att man tog en viktig tredjeplats som betyder Champions League-spel nästa säsong. Inför semin av Europa League befinner man sig i en fin form och har stora möjligheter att ta sig till final och vinna en efterlängtad titel. Trots att det bara är två matcher ifrån titeln står man inför tuffa uppgifter, först ut är Sevilla som även dem är bra form.

Bruno Fernandes är i fin form, trots sena ankomsten till United är han lagets bästa målskytt i Europa League. Portugisen har noterats för sju mål, de tre senaste har kommit från straffpunkten. Den offensiva mittfältaren kommer verkligen att spela en viktig roll i mötet mot Sevilla. På senare tid har kombinationsspelet mellan honom och de andra offensiva kvalitéerna verkligen fungerat, även detta blir viktigt mot Sevilla. När vi summerar söndagen tror jag vi har fått se en trevlig tillställning mellan två lag som gjort allt för att ta sig till final. Två fina offensiva lag kommer visa upp sina offensiva spetskunskaper som resulterar i hörnor.