SPELTIPS 17/9 inför Shamrock – Milan: Zlatans Milan i Europa!

Av
Uppdaterat: september 16, 2020

Shamrock har massvis med raka segrar på hemmaplan i Irland och när senaste omgången i Europa League-kvalet var, så slog man ut Ilves från Finland efter straffar. Ja, ni hör ju – Shamrock är ett lag med sin största storhet i inhemska ligan. Milan är nästa motståndare och det är en enorm skillnad från vad man brukar möta, i både europaspel och i den inhemska ligan. Här blir det inga lätta poäng att hämta, när ett formstarkt Milan utan tävlingsmatcher kommer på besök.

Jag klickar en ensidig historia här, vilket det talar för att bli. Jag tror inte Shamrock kan stå emot Milan den här dagen och man får helt enkelt ge sig relativt tidigt. Att Milan vinner båda halvlekarna ger oss dessutom ett mycket fint odds, dagen till ära – och det klickas direkt.

Milan har haft en fin försäsong, men också en kort. Fina prestationer och raka segrar i följd, visserligen mot lite sämre motstånd än vanligt. Självförtroendet finns inför mötet med Shamrock och kanske var det helt rätt att möta den typen av motstånd inför detta möte. Här blir man storfavoriter, precis som på försäsongen, där man också klarade av att stå som segrare. Ingen Ibrahimovic i truppen, pga skada, men ack så mycket annan kvalitet. Det är dessutom ett genrep inför ligasäsongen som startar i helgen och man förväntas ställa upp med ett roterat men mycket starkt lag på pappret.

Milan vinner båda halvlekarna, till fina 1.83. Spets och bredd spelar roll här och känslan att Milan tar en tidig ledning är stark. Klasskillnad.