Speltips 18/10 till Baltimore Ravens vs Philadelphia Eagles: Älskade Jackson vs “hatade” Wentz

Av
Uppdaterat: oktober 18, 2020

Två väldigt olika Quarterbacks där den ena är älskad utav alla sina fans och många andra då han är en av ligans bästa, samtidigt som den andra är “hatad” av sina egna fans efter att deras matcher inte gått överdrivet bra. Att säga att han är hatad är såklart en överdrift till viss del, men de kan absolut önska sig ett bra draftpick och hoppas på att plocka en QB som fungerar bra, ifall deras andrarundeval ifrån föregående år inte steppar upp snart och visar att han kan ta första QB’platsen.

Ravens dominerade trots en icke-springande Jackson

Baltimore Ravens var extrema favoriter inför mötet med Cincinnati Bengals och det började exakt som det förväntades, det började extremt bra för Ravens offensiv, men ännu bättre deras defensiv. Bengals första drive slutade i en punt, den andra i en turnover on downs, den tredje i en interception, den fjärde i en fumble och efter det SJU punts irad! Offensiven däremot var inte extremt så starka som de brukar vara. De började dock med tre poänggörande drives för dem där och de tog ledningen med 17-0 redan i första kvarten. Efter det “visste” de att de skulle vinna mötet och med tanke på att Jackson möjligtvis inte var i BÄSTA formen så behövde han inte springa något själv för att riskera skador och Andrews tog inte emot överdrivet mycket heller då han också var questionable inför matchen.

Efter det blev det bara ett par till poänggörande drives som hände i andra halvan. Ravens fick ett field goal till SAMT att deras defensiv såg till att få tag i bollen igenom en fumble och tog sig in för en touchdown. Benglas gjorde ett field goal i slutet men slutresultatet blev 27-3 i en match där Ravens var överlägsna ifrån start. Med tanke på att de fick en sån extremt bra ledning tidigt så var det springspelet som dominerade, däribland Ingram som sprang för 60yards.

En bra tredje kvart var inte tillräckligt för Eagles

En väldigt svängande match för Eagles när de mötte Steelers. Det började med tre raka punts för de båda lagen innan det blev fem raka poängförande drives och Pittsburgh hade ledningen i halvtid med 17-14 efter att Eagles helt misslyckats i slutet av första halvan och blev sackade utan timeouts så att klockan rann ut. Pittsburgh ångade på i andra halvan och fick två raka touchdowns efter att Eagles kastat en interception på egen 23yards linje. En ledning med 31-14 såg väldigt svår ut att ta igen men Eagles gjorde en extremt bra tredje kvart där de fick två raka touchdowns dem med och var tillbaka med ett underläge två poäng.

De hade en chans att gå upp i ledning men deras kicker missade ett 57yards field goal. Därefter gjorde Steelers en touchdown som stängde matchen då det endast var två minuter kvar. En 38-29 förlust för Eagles som BORDE varit större, steelers har haft en dålig vana med att släppa tillbaka lagen i slutet av matchen och tror att de sista spelen inte riktigt talar för hur matchen egentligen såg ut!

Dagens speltips

Ravens har varit ett dominerande lag de senaste två säsongerna. Hittills iår har de endast förlorat emot Chiefs efter att laget ifrån Kansas spelat extremt starkt. Eagles däremot har haft en EXTREMT dålig säsong och endast lyckats vinna emot ett väldigt skadedrabbat 49ers. Deras offensiv har inte lyckats skapa tillräckligt mycket för att faktiskt vinna matcher. Emot Benglas fick de inte över 23poäng, ett lag som har ett VÄLDIGT svagt defensiv. Även Eagles har i början av denna säsong haft ett extremt svagt defensiv, något som Ravens troligtvis kan utnyttja.

Därför väljer jag att spela på att Baltimore Ravens -9.5 till oddset 1.91 hos Unibet (2units) samt

Att Mark Ingram gör minst en TD till oddset 2.40 hos Unibet (1.5unit)

Unibet

4,5 rating

100 % upp till 100 SEK

888sport

3,8 rating

100 % upp till 100 SEK

Leovegas

5,0 rating

100 SEK Freebet