Speltips 18/10 till GreenBay Packers vs Tampa Bay Buccaneers: Hur mycket poäng klarar dessa fantastiska offensiver göra?

Av
Uppdaterat: oktober 18, 2020

En BYE week för Green Bay packers är i mina ögon extremt bra för dem då de hade en skada på en av sina stjärnreceiver som nu, efter en veckas “vila” är tillbaka och redo att spela igen! De har även kunnat kika över sina problem som de haft, trots fyra raka vinster. Tampa Bay Buccaneers har hittills inte haft sin BYE week men har trots det haft problem som de inte har haft tillräckligt med tid för att fixa! Kvällsmatchen kan bli extremt jämn, och en roligfotbollsmatch är nästan garanterad!

Tampa Bay kan vara illa ute efter Bears matchen!

De klev in som favoriter emot ett av ligans starkaste defensiver i Bears och klev tidigt in i matchen där gjorde ett field goal på sin första drive och efter en interceptions av Foels gjorde de en touchdown relativt enkelt. Ännu ett field goal i andra kvarten i Buccaneers favör och de hade en ledning med 13-7. Med 6minuter kvar i första halvlek och Bears behövde poäng! På sin första drive efter det gick de ner och gjorde en touchdown som tog fem minuter och såg ut att bli slutet av första halvlek. Buccaneers valde dock att försöka ta sig ner en sista gång och det var ett väldigt stort misstag! De fumblade bollen efter endast tre plays och gav bollen till Bears med 1 minut kvar av halvan på sin egen 27yards linje. Fyra plays för Bears och de tog sig ner till endzone.

Andra halvan började likt den första, med att Buccs gjorde ett field goal. Offensiven efter det var inte särskilt imponerade utan det blev snabbt ett field goal till varsitt lag och med strax över fyra minuter kvar ledde Buccaneeers 19-17. Chicago misslyckades på sin två minuters långa drive och Buccaneers behövde endast en ny first down för att stänga matchen. De misslyckades efter två passningar som Brady missade! Två minuter för att göra poäng krävdes för Bears och de tog sig ner och gjorde ett field goal och fick en ledning med 20-19!

Något som blev slutresultatet efter att Buccs återigen misslyckats med sin drive och gav bollen tillbaka till Bears med endast 30sekunder kvar, som de enkelt knäade ut!

Offensiven för Buccaneers var misslyckat i denna match men har tidigare aldrig blivit stoppat liknande, och det talar mer om hur starka Bears är defensivt än att Tampa är offensivt! Brady behöver ha en mycket bättre match ikväll ifall de ska ha en chans emot Packers och Ronald Jones behöver lyckas springa lika bra som han gjorde sist!

Green Bay’s extrema offensiv med över 35 i snittpoäng!

Ett Green Bay som fortsätter att storma in poäng hade förra veckan en BYE-week så deras senaste möte är Falcons vecka fyra! De startade där EXTREMT starkt med en Touchdown i sin första drive och stoppade Falcons hela tiden! Efter två, snabba, kvartar ledde Green Bay med 20-3 efter tre touchdowns och ett insläppt field goal!

Andra halvan startade i rask fart även den där Falcons plockade två touchdowns av två drives samtidigt som Green Bay också gjorde en! 27-16 med en kvart kvar och Falcon hade chans på matchen, men Green Bay’s defensiv satte stopp för det samtidigt som deras offensiv tog sig neråt och gjorde ytterligare ett field goal stannade matchen på resultatet 30-16. Främst är det Green Bay Packers offensiv som återigen skiner och deras defensiv gör de viktigaste stoppen! Rodgers hade en bra match där han kastade för över 300yards och de hade tre receivers som satt på cirka 80yards!

Dagens speltips

Offensiven för båda lagen har varit extremt bra men Green Bay Packers har varit det lite mer imponerade. Vi såg förra veckan att Buccaneers hade en svaghet när de blev stoppade av Bears och det är något som verkligen kan bli utnyttjat av Packers som har chans att titta på och ta hjälp av hur Bears spelade sitt defensiv! Trots detta förlitar jag mig på att Rodgers och Brady gör mycket poäng!

Därför väljer jag att spela på att Green Bay Packers vinner mötet till oddset 1.90 hos Bet365 (2units) samt

Att det blir över 58.5 poäng till oddset 2.35 hos Betsson (1unit) samt

Att Leonard Fournette gör minst en TD till oddset 3.10 hos Betsson (1unit)

Betsson

4,3 rating

100 % upp till 100 SEK

Nordicbet

5,0 rating

100 % upp till 100 SEK

Betsafe

4,5 rating

100 % upp till 100 SEK