Speltips 18/10 till Tennessee Titans vs Houston Texans: Konstig oddssättning i detta divisionsmöte!

Av
Uppdaterat: oktober 18, 2020

Senaste veckan hade vi totalt fyra speltips där vi i helhet gick + efter att vi helt träffat rätt på två speltips men hade lite otur efter att Dak Prescott blivit skadad i Dallas matchen där vi hade spel på just honom samt handicap spel på Cowboys. Med tanke på Chiefs-Raiders matchen blev väldigt poängrik som vi trodde samt att Steelers slog Eagles med mer än åtta poäng, är vi nöjda för veckan gällande NFL spel. Denna vecka har vi fyra nya speltips, tre matcher till söndagen och en till måndagsmatchen!

Titans dominerade i matchen mellan de oslagna!

En match emot Buffalo Bills där tjurarna var favoriter i matchen, både hos spelbolagen och mig själv! Tennessee klev in i matchen efter att ha Covid-19 utbrott i laget och hade flera spelare borta fortfarande på grund utav det! Trots detta klev de in stekheta och tog ledningen snabbt! Deras första drive resulterade i en touchdown och de gjorde ännu en till i första kvarten! Efter att de i andra kvarten gjort ÄNNU en touchdown och endast tappat tio poäng till Bills hade de en ledning med 21-10 i halvtid!

Det första bills gjorde i andra halvan var att kasta en interception som ledde till en snabb touchdown och en 18poängsledning som visade sig vara för svårt att ta in! Ytterligare två touchdowns för Titans och endast en för Bills gav slutresultatet 42-16 till Tennessee! trots 42Poäng gjorde Tannehill inte en överdrivet bra match, han kastade endast för 200yards, trots det tog A.J Brown emot bollar för närmare 90yards och Henry sprang för 60yards. Henry och Brown kommer troligtvis att ta emot en hel del bollar och springa med den, och det krävs ifall de ska vinna matchen emot Texans!

Första segern för Texans efter fem veckor!

Houston klev in i matchen emot Jaguars när de sparkat sin GM, tränare etc. efter fyra raka förluster! Ett måste att vända säsongen direkt ifall de ska ha NÅGON chans på slutspel! De hade ett relativt enkelt möte inför sig när Jacksonville Jaguars klev in i Houston som underdogs. Matchen började relativt långsamt med ett flertal punts irad men efter det kom det långsamt igång! Ett fieldgoal till Texans började det hela när det SNABBT blev en varsin touchdown och ställningen var 10-7 till Texans. Efter två missade field goals ifrån 49yards och 24yards för Jaguars så blev det även halvtidsställningen.

Två scores i tredje kvarten för Texans gav dem en stor ledning på 20-7 och det skulle bli för svårt för Jaguars att ta igen! Ett par touchdowns fram och tillbaka samt ett field goal till Texans gav slutresultatet 30-14. Watson gjorde en extremt bra match där han kastade för närmare 400yards och sprang själv för 30yards! Utöver honom sprang Johnson för närmare 100yards samt Cooks tog emot för 160! Ifall de ska ha en chans emot Tennessee lär de spelarna återigen göra bra ifrån sig, speciellt Watson.

Dagens speltips

Trots en bra match för Texans offensiv förra veckan, kliver de in i en match där motståndarnas defensiv är mycket bättre rankade. Detta är både i sacks och allmän passer/rushing rating! Vi får även se till att titans gjorde 42poäng emot ett lag som tidigare hade 4-0 i matcher ÄVEN fast de hade ett flertal spelare borta på sin oline och receivers. De kliver in som favoriter i mötet men inte i närheten av så mycket som de borde!

Därför väljer jag att spela på Tennessee Titans -3.5 till oddset 1.98 hos Unibet (1.5units) samt

Tennessee Titans -9.5 till oddset 2.88 hos Unibet (1unit)

Att A.J Brown gör minst en TD till oddset 1.90 hos Unibet (1.5units)

Unibet

4,5 rating

100 % upp till 100 SEK

888sport

3,8 rating

100 % upp till 100 SEK

Leovegas

5,0 rating

100 SEK Freebet