SPELTIPS 18/11 inför England – Island: Klar favorit!

Av
Uppdaterat: november 18, 2020

England avslutar sitt UEFA Nations League-äventyr på hemmaplan mot Island under onsdagen. Här är hemmalaget på Wembley storfavoriter och gästerna får vika undan direkt. Trots en lite knackig samling för hemmalaget så skall man kunna avfärda Island den här kvällen, precis som man gjorde på bortaplan tidigare under gruppspelet. Siffrorna den gången blev inte stora utan man avfärdade den gångens hemmalag med ett mål (1-0), ett mål mindre än vad jag tror att man gör den här gången. Det finns inget driv i dagens gäster och det är en tung samling man avslutar under onsdagen, med playoff-torsk och sin fjärde raka förlust.

Här kommer dessutom den femte, när England är det starkare laget. Det spelar mindre roll om England roterar här, efter två tuffa matcher under samlingen. Man har bredden och man kan lyckas slå ett sårat Island även med en roterad elva. Jag klickar -1.5 på England då jag tror att man avslutar den här samlingen och det här UEFA Nations League-gruppspelet.

Sårade Island fortsätter sin landslagssamling och det är väll inte direkt med huvudet uppåt. Island förlorade oturligt nog sitt playoff-möte i starten på denna samling, på ett väldigt speciellt och tungt sätt. Självklart vill man avsluta fint och har säkert hoppet om att ta sin första vinst i Nations League-gruppspelet, men frågan är hur stämningen och tron på detta är. Jag tror att man är en bit ifrån hoppet om att skrälla mot England här, trots att det är såpass professionella spelare även där. Island har fyra raka förluster och här tror jag att man åker på den femte.

England klickas med -1.5 i handicap hos Unibet och vi gör de till fina 1.56.