Speltips 19/6 inför Spanien-Polen

Av
Uppdaterat: juni 18, 2021

Det vart ett misslyckande för båda dessa lag i öppningsmatchen. Spanien hade nog räknat med alla tre poäng mot Sverige och att Polen förlorade mot Slovakien var allt annat kalkylerat. Således så är detta en tidig måstematch för framförallt Polen men även för Spanien.

Match: Spanien-Polen
Speltips: 
Båda lagen gör mål JA
Odds: 
2.14
Spelbolag: 
Pinnacle
Units: 
2

Det fanns en del frågetecken för Spanien inför turneringen, hur skulle man klara sig utan Sergio Ramos? Samt att laget befinner sig i ett generationsskifte. Under det senaste året i VM kvalet har man spelat lika mot Grekland samt att man avgjorde i 92a minut mot Georgien. Dock tyckte jag dom såg bra ut i premiären mot Sverige och skulle väl i ärlighetens namn vunnit den matchen, men det kvarstår lite frågetecken för defensiven. I öppningsmatchen så hade man ett xg 1.0 emot sig.

Polen var en enorm besvikelse mot Slovakien, visst att man spelar med en man mindre under från minut 62 men det där var alldeles för uselt. Nu är det upp till bevis för Lewandowski, annars väntar ett ytterligare misslyckande i ett stort mästerskap.

Polen är ett landslag som nästan alltid gör mål, under det senaste året har man gjort mål i elva av 14 matcher. Man har exempelvis gjort mål mot nationer som Bosnien, Holland, England, Ryssland. Dom matcher man blivit nollade är i Italien x2 och en match mot Holland. Spanien har i sin tur släppt in mål mot flera “sämre” nationer som Grekland, Gerórgien, Kosovo och Ukraina. Där här är en match som självklart Spanien är favorit i, rent oddsmässigt så är det 73% sannolikhet att Spanien vinner. Således vid underläge för Polen kommer man behöva släppa alla handbromsar och gå för mål här finns det inget att spara på. Med dessa faktorer i åtanke så väljer jag att ha hugga BLGM ja till fina 2.14.

Jag spelar blgm JA