SPELTIPS 19/7 inför Roma – Inter: Fokus på målen!

Av
Uppdaterat: juli 19, 2020

Roma inledde återstarten med vinst men sedan kom formsvackan och man förlorade tre raka. Striden om europaplatserna är rätt jämn så en vändning krävdes, och den kom. Inför helgens möte mot tuffa motståndet Inter har Roma istället tre raka vinster och man lär ge Inter en rejäl kamp. Två formstarka lag drabbar samman här och jag tror båda kommer få det tufft, stor chans för kryss här. Tycker oddset på underspelet lockar för mycket.

Senast lagen möttes var på San Siro tidigare under säsongen och då slutade det mållöst, 0-0. Ser vi till de fyra senaste inbördes mötena sitter spelet i tre matcher, där samtliga tre möten till och med slutat under 2,5-linan. Även om lagen sett bra ut offensivt de senaste veckorna får man ha i åtanke att man ställs mot betydligt starkare motstånd under söndagen.

Inter var ju med och slogs om förstaplatsen med Juventus under första halvan av säsongen, men sedan halkade man efter en del. Nu skiljer det sex poäng mellan lagen så Inter har ju fortfarande möjlighet att spela hem titeln även om det känns osannolikt. Oavsett har man gjort stora förbättringar jämfört med i fjol och Conte har imponerat stort, inte minst defensivt. Inter har ju släppt in minst mål i hela Serie A.

Inför mötet mot Roma har Inter två raka vinster, först mot Torino och sedan SPAL. Offensiven har sett riktigt bra ut och defensiven likaså. Men, som sagt stöter man på betydligt bättre motstånd här och offensiven lär inte kunna briljera så som den gjort under de senaste omgångarna. Räknar med att båda får det tufft och att det inte alls blir målkalas så som oddsen visar.