SPELTIPS 20/10 inför Lazio – Dortmund: Formsvagt hemmalag!

Av
Uppdaterat: oktober 20, 2020

Efter en superb säsong var Lazio med i jakten på Scudetton mot slutet av säsongen – men man räckte inte till. Man kunde dock hämta en hel del positivt ur säsongen, man hade utvecklats och anfallaren Ciro Immobile fullkomligt öste in mål för sitt lag. Lazio har däremot inte öppnat Serie A alls bra, man kommer till Champions League med en väldigt svag form och ett lag som inte lyckats prestera. I första matchen ställs man mot tyska giganterna Dortmund, här lär det bli tufft för Rom-laget.

Lazio inledde med mållöst kryss mot Benevento, för att sedan hämta tre poäng mot Cagliari. Helt okej inledande två matcher, men när man ställdes inför säsongens första stora test i form av Atalanta föll man med 4-1. Sedan dess har man kryssat mot Inter och nu senast förlorat med hela 3-0 mot Sampdoria.

Nya tag för Dortmund i Champions League efter att ha åkt ut mot PSG förra säsongen med knappa marginaler. Tyskarna ställs i en rätt tuff grupp som utöver Lazio innehåller klubbar som Brugge samt Zenit. Här ska man såklart avancera, och en förstaplats känns fullt rimlig. Dortmund har inlett Bundesliga väldigt fint och kommer till Italien med en bra form. Laget har hunnit spela fyra matcher i Bundesliga, där man utöver en förlust mot Augsburg har vunnit tre och hållit nollan i alla dessa vinster. Håland fortsätter ösa in mål, norrmannen har nu gjort fem mål på fem matcher för Dortmund och anfallaren noterades för sitt första hattrick för Norge under landslagsuppehållet. En spelare som dessutom tenderar att prestera i sådana här matcher.

Dortmund anländer alltså till Rom med betydligt bättre förutsättningar än dess motståndarlag. Tror Lazio kommer få det väldigt tufft här, trots hemmaplan. Dortmund att hämta tre poäng direkt i premiären ger ett väldigt fint odds, undertecknad kan inte annat än att klicka spelet till 2.10 gånger den investerade summan, som för mig blir en unit.