SPELTIPS 20/10 inför PSG – Manchester United: Två starka offensiver!

Av
Uppdaterat: oktober 20, 2020

Paris Saint Germain går in i ytterligare ett Champions League-gruppspel där förväntningarna är att vinna hela turneringen. Pengarna har gjort sitt och här står man med sitt superlag. Neymar, Mbappe och ni vet hur det brukar låta. Man ställs mot ett tufft motstånd direkt, vilket är bra för PSG. Här sätter man tonen på säsongen och kan samtidigt ta tre mycket viktiga poäng, mot ett förväntat topplag i gruppen. Paris kommer från två storsegrar, 6-1 och 4-0 under de två senaste ligamatcherna, vilket betyder självförtroende inför den här tillställningen.

Man har offensiv kraft i massor, men hur bra är man bakåt egentligen. Det blir en uppgift att stoppa Champions League-lagens offensiv, för i inhemska ligan kan den variera en hel del. Man blir åtminstone att räkna med både nu, sen och i slutet av den här Champions League-säsongen. Överspelet klickas här, ett måste!

Nilsson-Lindelöf, Maguire och Manchester United får värsta möjliga motstånd direkt. Eller är det bara bra? Det återstår att se, men man får sig en rejäl värdemätare redan i omgång ett under detta gruppspel. Den här matchen är också väldigt viktigt, tar man någon poäng här så är det en stor bonus och otroligt viktigt inför fortsättningen. United behöver alla poäng man kan få i den här gruppen, som ser mycket tuff ut på förhand. Bortamatch mot PSG blir inte alltid lätt och det blir för Solskjaers lag att stänga ner en hel del storstjärnor med stark individuell klass.

Trots detta tror jag på överspelet. Mycket tack vare båda lagens offensiver och att man bakåt antingen är rent av svagt, eller oprövade. Det här kan bli en intressant match att följa då det förväntas en hel del anfallsfotboll. Vi har dessutom några av världens bästa spelare på planen, så det är bara att bänka sig och hoppas på överspelet.