SPELTIPS 20/11 inför Monaco – PSG: Klubblagsfotboll!

Av
Uppdaterat: november 20, 2020

Monaco är stora underdogs mot PSG och det är som vanligt. Man är sämre på många plan för tillfället och det är därför man inte hotar huvudstadslaget om titlarna längre. I den här matchen skall man dock inte räknas bort målmässigt, för man har varit formstarka precis innan uppehållet. Monaco, som bland annat har Ben Yedder längst fram, har gjort mål i massor under säsongen. I tre raka möten med PSG har man gjort mål framåt, men tyvärr släppt till för mycket bakåt. Det är en målrik liga och två offensivt lagda lag som ständigt är i målprotokollet.

Båda lagen gör mål är ett givet spel. Vi klickar det med en bra insats!

Paris Saint Germain får fortsätta klara sig utan Neymar, men får iallafall tillbaka Kylian Mbappe till återstarten. Monaco skall gästas och det ställs upp till prov direkt. Man har ett otroligt lag, men det finns också svagheter hos dom bästa. PSG saknar tyngden i några lagdelar och det tror jag kan straffa sig när man möter ett skickligt motstånd i ligan. Man kommer ta titeln i år med och också närmaste åren framöver. PSG vinner säkerligen den här matchen och plockar nya poäng oavsett hur många nyckelspelare som är borta. Den trupp man har är tillräckligt bred för att fortsätta ta poäng och vinna matcher även utan stjärnorna.

Kylian Mbappe kom in mot Sverige och såg spelsugen ut, ett viktigt plus för PSG i matchen som väntar. Båda lagen gör mål här känns riktigt bra och jag tror att de båda offensiverna står till grund för detta. Bakåt är det tunnare.