Speltips 21/8 till Sevilla vs Inter: Final

Av
Uppdaterat: augusti 21, 2020

Dags för final! Som vi har fått väntat? Finalen skulle egentligen ha spelats i maj men nu 3 månader efter har b-lags turneringen nått till sin sista match. Båda lagen har redan tagit sig till CL via ligan så kampen om extra platsen via vinst är ur spel.

Semifinalerna

Sevilla tog sig vidare via Manchester United i semifinalen. En match jag trodde Sevilla skulle äga lite mer men man underpresterade och visade för stor respekt för United märket. Men man vann matchen med 2-1 ganska orättvist sätt till chanser och så vidare. Sevillas reserv/cup keeper gjorde en jätte fin match med stabila 7 räddningar, vissa räddningar var riktigt vassa.

Inter kommer från en jätte kross. Såg man matchen så förtjänade den inte 5-0 till Inter. Men dom förtjänade definitivt en klar seger. Shakhtar hade mycket boll, speciellt i första halvlek utan att skapa nånting. Shaktar var riktigt fantasilösa under hela matchen och kunde inte slå sig igenom Inters kompakta och låga försvar.

Jag gillar Contes passion men ogillar hans spelfilosofi till max. Utan Lukaku i form hade Inter inte tagit sig såhär långt men Lukaku träffade formen perfekt. Man såg stundtals några gånger under säsongen vad som händer med Inter om det inte fungerar med Lukakus löpstyrka och duellspel. Man tappade viktiga poäng på Juventus.

Matchen

Jag får en känsla av att Sevilla kommer börja matchen passivt just för att man är rädda för Inters kontringsspel som innehåller 2 spelare, Martinez och Lukaku. Inter kommer fortsätta med deras spel som har fungerat sen omstarten, mot Getafe och Leverkusen. Ocampos som har gjort en jätte säsong hittills, gillar att skjuta och de är där vi kommer hitta spelet. Det är flera ute på plan som gillar att avgöra och ta saker i egnahem händer och det är lovande inför tipset.

Dagens speltips

Över 24,5 skott i matchen till oddsen 1,80 hos bet365.

För bägge lagen har spelet gått in 2/3 matcher i slutspelet sen omstarten. Och jag ser goda möjligheter att den går in även ikväll då det finns många spelare på plan som gillar att avgöra.

Bet365

4,8 rating

100 % upp till 1.250 SEK