Speltips 22/11 till Indianapolis Colts vs Green Bay Packers: Hemmalaget är favoriter trots sämre record!

Av
Uppdaterat: november 23, 2020

Green Bay Packers har gått väldigt snabbt ifrån att vara det lag som kommer att dominera NFC till att ha problem och förlora matcher emot “sämre” lag än de själva. Seahawks / Saints och Packers har just nu sju vinster var och är i full fight om BYE-week. Packers behöver en vinst här för att gå om Seahawks och Saints, beroende på hur de spelar emot Falcons!

Obekvämt jämn match emot Jaguars för Rodgers & co

Aaron Rodgers och gänget klev ut på planen i Green Bay som extrema favoriter emot Jacksonville som inför matchen gick 1-7. Det förväntades att de skulle fullständigt dominera och jag tror att spreadet låg på -13.5 till Packers FT. Det var dock fruktansvärt LITE poäng som gjordes för att ha en utav de bästa spelarna på planen. En ledning för Packers med 17-10 i halvtid kändes inte överdrivet betryggande, men det var okej hittills.

I andra halvlek gjorde dock Jacksonville 10 raka poäng och tog ledningen med 20-17 och klockan stod på 15minuter kvar i fjärde kvarten! En snabb drive för Packers där de tog sig ner för planen och gick upp i ledningen med 24-20. Efter det gjorde båda lagens defensiv TVÅ varsina viktiga stopp och Jacksonville förlorade matchen efter att de misslyckats med att konvertera en 4 & 16.

Packers vann matchen men inte i närheten av så bekvämt som de trodde att det skulle bli. En vinst är det som gäller och hur man får den spelar ingen roll, men deras gameplan behöver vara desto bättre denna vecka emot Colts!

Tre raka touchdown i andra halvlek gav vinst för Colts!

En väldigt jämn match på Thursday Night Football när Indianapolis åkte till, och mötte Tennessee. En fram och tillbaka match i första halvlek där Titans hade greppet initialt och hade även ledningen in i halvtid med 17-13 efter att de gjort två fina touchdowns och ett field goal. Andra halvlek skulle dock inte vara i närheten av ett fram och tillbaka spel utan Colts gjorde en TD på sin andra drive och där bröt det loss för dem. Strax efter det gjorde deras special teams sju poäng efter en blockad punt och på sin drive efter det gick de ner hela planen på under tre minuter och gjorde ytterligare sju poäng.

34-17 var ställningen med ca 13minuter kvar och Titans kom aldrig närmare. Inga fler poäng i matchen och Colts gick därifrån med en väldigt stabil seger. Det var även en av de matcherna som Colts gjort med poäng i denna säsong, men även släppt in då de hittills snittat väldigt låga siffror på insläppta poäng!

Dagens speltips

Trots att Packers kommer ifrån en jämn vinst emot ett dåligt lag, och Colts kommer ifrån en stabil seger emot ett bättre lag, är det så svårt för mig att se Aaron Rodgers ha två tuffa matcher irad. Det är så sällan han inte studsar tillbaka och gör mycket poäng matchen efter, att jag är lite förvirrad varför Packers inte är favoriter i detta möte. Även det faktum att Colts gjorde mycket poäng sist ger oss fördel då deras defensiv ofta är det som stoppar igen helt, och det har även Packers defensiv förmågan att göra!

Därför väljer jag att spela på Green Bay Packers ML till oddset 2.10 hos Unibet (2units)

Att det blir under 50.5 poäng i matchen till oddset 2.02 hos Unibet (1.5units)

Unibet

4,5 rating

100 % upp till 100 SEK

888sport

4,8 rating

100 % upp till 100 SEK

Leovegas

5,0 rating

100 SEK Freebet