Speltips 22/11 till NFL Sunday Week 11: Specialspel!

Av
Uppdaterat: november 23, 2020

Det var några veckor sedan jag gjorde ett liknande inlägg där vi BARA fokuserar på touchdowns, interceptions, player passing etc! Dessvärre har spelbolagen blivit sämre på att erbjuda odds på sacks, vilket är väldigt tråkigt då det enkelt kan spicea upp hoppet på den defensiva sidan för vissa lag. Sist träffade vi rätt på en hel del och gick några units +, dock missade vi på vår 13 oddsare då han blev tacklad på sidlinjen cirka 5 yards ifrån endzone! Nya tag och några fina odds har jag definitivt hittat!

Baltimore Ravens vs Tennessee Titans 19:00

En tuff match där båda lagen har en sorts måstematch för att vara med i toppfighten av sin division och conference. Ravens kommer in som stora favoriter och ifall de får en tidig ledning / en större ledning i slutet av matchen, kan det springas med bollen en hel del ifrån deras del. Han har snittat runt 40yards per match de senaste han har spelat och linan ligger desto lägre!

Därför väljer jag att spela på att Mark Ingram får ÖVER 26.5 rushing yards till oddset 1.90 hos Unibet (1.5units)

Cleveland Browns vs Philadelphia Eagles 19:00

Cleveland kommer in som extrema favoriter här emot ett svagt Eagles som inte fått säsongen att fungera hittills. Nick Chubb var tillbaka förra veckan för Browns och sprang då för över 150yards varav gjorde en touchdown. Hittills har han gjort en TD per match som han spelat, då han endas spelat fem matcher denna säsong. Sist hade han chans på en till men valde att gå ut över sidlinjen och låta klockan ticka ut då de redan hade ledningen i matchen och klockan var låg. Det kan bli en enkel match för Cleveland idag och deras runningbacks kommer få mycket att göra.

Därför väljer jag att spela på att Nick Chubb gör minst en TD i matchen till oddset 1.87 hos Unibet (2units)

Jacksonville Jaguars vs Pittsburgh Steelers 19:00

Pittsburgh Steelers hade en väldigt bra match sist där de fullständigt dominerade. Ben behövde inte kasta bollen överdrivet mycket och därför var det fler touchdowns till hans runningbacks än receivers. Detta har höjt oddset väldigt fint på några av hans skickligaste bollmottagare, däribland rookien Chase Claypool som i en annan match fångade fyra touchdowns. Han har definitivt kapaciteten att göra en TD i matchen, och det fina oddset var omöjligt att inte hugga!

Därför väljer jag att spela på att Chase Claypool gör minst en TD i matchen till oddset 3.10 hos Unibet (1units)

New Orleans Saints vs Atlanta Falcons 19:00

Taysom Hill som starting quarterback. Väldigt ofta har han klivit in några spel varje match och oftare än något sprungit med bollen, nu har han blivit “tvungen” att vara med och planera en väldans massa passningsspel, då han ska lira som QB hela matchen igenom. Jag har svårt att se att hans springande briljans inte skiner igenom i vissa lägen dock och tror att oddset på att han gör en TD är lite för höga!

Därför väljer jag att spela på att Taysom Hill gör minst en TD i matchen till oddset 2.50 hos Unibet (1.5units)

Los Angeles Chargers vs New York Jets 22:05

Ett Chargers som borde fullständigt köra över Jets denna matchen. Hilbert har kastat bollen väldigt mycket och hans bästa receiver hittills är utan tvekan Keenan Allen som tagit emot en TD varje match han spelat denna säsong! Svårt att tro att Herbert inte kommer rikta in sig på honom denna kvällen också.

Därför väljer jag att spela på att Keenan Allen gör minst TVÅ touchdowns i matchen till oddset 6.50 hos Unibet (1unit)

Indianapolis Colts vs Green Bay Packers 22:25

Allen Lazard är tillbaka för Green Bay och han har varit EXTREMT bra de matcher han har fått spela innan en liten skada kom! Han har varit med på träningarna hela veckan och allting har sett bra ut enligt NFL reporters. Han kommer kliva in på planen med Rodgers, som tidigare älskat att hitta Lazard. Han kommer definitivt få en hel del passningar, och att han tar emot en i endzone hade en så fint odds så vi hugger det också!

Därför väljer jag att spela på att Allen Lazard gör minst en TD i matchen till oddset 3.00 hos Bet365 (1unit)

Minnesota Vikings vs Dallas Cowboys 22:25

En match där springspelen lär dominera då Vikings har Dalvin Cook som sprungit för cirka 500yards på tre matcher och Dallas har Elliot som snittar över 65yards per match! Klockan lär ticka på ordentligt men Andy Dalton kommer ha svårt att hitta receivers då Minnesotas defensiv blivit ganska effektivt. Elliot kommer få bollen en hel del gånger, och jag tror att han kommer förvalta det till något bra!

Därför väljer jag att spela på att Ezekiel Elliot får ÖVER 59.5 runningyards till oddset 1.90 hos Unibet (1.5units)

Las Vegas Raiders vs Kansas City Chiefs 02:20

En väldigt poängrik match sist dessa lag möttes och Raiders lyckades ta segern med 40-32. Hittills är detta den enda förlusten som Kansas City har och de är utan tvekan revanschsugna. Någon som Mahomes hittills älskat både denna säsong och förra, är Travis Kelce, som tar emot bollar i endzone nästan varje match! Det faktum att han har så duktiga receivers i bl.a. Tyrek Hill, Hardman, Kelce och Robinson gör att han kastar väldigt många TD pass, och med tanke på att detta bör bli en hel del poäng, tror jag att han kastar 3+ idag!

Därför väljer jag att spela på att Patrick Mahomes kastar över 2.5 TD pass till oddset 2.10 hos Betsson (2units) samt

Att Travis Kelce gör minst två TD’s i matchen till oddset 4.33 hos Bet365 (1unit)

Unibet

4,5 rating

100 % upp till 100 SEK

888sport

4,8 rating

100 % upp till 100 SEK

Leovegas

5,0 rating

100 SEK Freebet

Sammanställning av Dagens speltips:

  • 19:00 Mark Ingram över 26.5 runningyards hos Unibet till oddset 1.90 (1.5units)
  • 19:00 Nick Chubb gör minst en TD i matchen till oddset 1.87 hos Unibet (2units)
  • 19:00 Chase Claypool gör minst en TD i matchen till oddset 3.10 hos Unibet (1units)
  • 19:00 Taysom Hill gör minst en TD i matchen till oddset 2.50 hos Unibet (1.5units)
  • 22:05 Keenan Allen gör minst TVÅ touchdowns i matchen till oddset 6.50 hos Unibet (1unit)
  • 22:25 Allen Lazard gör minst en TD i matchen till oddset 3.00 hos Bet365 (1unit)
  • 22:25 Ezekiel Elliot får ÖVER 59.5 runningyards till oddset 1.90 hos Unibet (1.5units)
  • 02:20 Patrick Mahomes kastar över 2.5 TD pass till oddset 2.10 hos Betsson (2units)
  • 02:20 Travis Kelce gör minst två TD’s i matchen till oddset 4.33 hos Bet365 (1unit)