SPELTIPS 22/6 inför Göteborg – Mjällby: Kaffe, kaka, två raka!

Av
Uppdaterat: juni 22, 2020

IFK Göteborg vann mot Varberg senast, när Patrik Karlsson Lagemyr avgjorde sent och sköt tre sköna poäng till Göteborg. Ett annat lag som var på västkusten och spelade var Mjällby, som förlorade mot Falkenberg med 1-0. Här kommer ett blåvitt med självförtroende, samtidigt som man får besök av Mjällby med två raka förluster som nykomling. Här ser jag hemmalaget som favoriter, rättvisa dessutom och när vi erbjuds ett fint odds så klickar vi direkt.

IFK Göteborg kommer bygga vidare på vinsten senast och hitta nya dimensioner i sitt spel. Skicklig ledarstab, som säkert har mycket bra koll på hur man skall besegra Mjällby. August Erlingmark är fortsatt avstängd, men där finns det ersättare att hämta. Blåvitt har en stark offensiv som kommer hota rejält mot nykomlingen på Gamla Ullevi den här kvällen. Etta!

Mjällby hölls som en nykomling med tro om skrällchanser inför säsongen. Detta är inget som man gett en skym om än så länge. Förlusten mot Malmö var väntad, men när man också åkte på en tung förlust senast var hoppet lägre. Falkenberg var det starkare laget och vann alla tre poäng den dagen. Mjällby kommer till Gamla Ullevi utan något vidare självförtroende. En bortaplan man senast vann på så sent som 2011, en ting period efter det, med bland annat tre raka övertygande förluster.

Ettan klickas, då jag tror IFK Göteborg blir numret för stort den här dagen. Mjällby får det kämpigt att stoppa hemmalagets fridfulla anfallsspel!