SPELTIPS 23/10 inför Aston Villa – Leeds: Succén fortsätter!

Av
Uppdaterat: oktober 23, 2020

Aston Villa fortsätter imponera under årets ligaspel. Vinsten mot Liverpool var inte en tillfällighet, mer än resultatet såklart, och man har fortsatt vinna efter det. Nästa lag att besegras var Leicester, som även dom håller en mycket hög nivå. Aston Villa gör sig redo för Leeds på hemmaplan under fredagen och det räknas som en match som man skall vinna efter den senaste tidens resultat. Man är nämligen obesegrade hittills och har en god placering i tabellen efter några få omgångar. Kan det hålla i sig? Nja, men vilket inledning man står för.

Det här kan bli en match där det svänger en hel del fram och tillbaka. Aston Villa har visserligen stått för en hel del bra prestationer i defensiven. Men jag skulle bli mycket förvånad om man återigen stänger till bakåt, när Leeds kommer på besök, som gärna bjuder på en hel del mål i sina matcher.

Tuffast möjliga motstånd väntar Leeds, eller? Kanske inte riktigt. Men inledningen som Aston Villa har stått för är minst sagt imponerande. Leeds kommer också från en fin inledning, men deras prestationer hamnar lätt i skuggan för Aston Villa. Nu väntar dessutom möte mellan dessa två, där man kan förvänta sig en hel del, men är lite osäker på vilka som tar kommandot. Hemmalaget står som småfavoriter inför mötet, men man skall absolut inte räkna bort gästerna här. Det kan vara en tillfällighet att Villa går såhär starkt och då är Leeds ett lag som absolut kan visa vart skåpet står.

Här väljer jag att klicka båda lagen gör mål, då jag tror på en svängig match. Leeds är inte här för att spela någon defensiv och tråkig fotboll. Man ser läget, och man kommer att försöka ta det. Aston Villas segerrad har god möjlighet att ta slut den här kvällen. Men förhoppningsvis är båda lagen påkopplade – då kan vi bjudas på fredagsmys i fotboll.