SPELTIPS 25/7 inför Hammarby – Norrköping: Söndagens höjdpunkt!

Av
Uppdaterat: juli 25, 2021Jag väljer att spela på överspelet i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Två enormt skickliga lag.

  • Två lag med offensivt skickliga spelare.

  • Full fart framåt för Hammarby.

  • Hammarby är ständigt inblandade i målrika matcher.

  • Hammarby kommer med en riktigt stark form – Norrköping vill hitta rätt.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Över 2.5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Fin form

Storklubbarna har spelat ute i Europa och Hammarby är ett av dessa lagen. Det blev en övertygande 3-1 seger mot Maribor i veckan, där Astrit Selmani gjorde tre av tre mål för stockholmsklubben. Ett utropstecken givetvis, för en Selmani i form kan ta Hammarby till nya höjder och man hoppas givetvis att det fortsätter. Nu väntar ett topp- och tuffmöte i Allsvenskan när skickliga Norrköping kommer på besök. Dock utan någon vidare form. Det här är Hammarbys chans att plocka tre poäng i det här mötet, då man besitter en betydligt bättre dagsform än gästerna. Vad spelar det för roll då? Hammarby måste upp i nivå oavsett vad.

Jag väljer att klicka överspelet, som så många andra gånger i Hammarbys matcher. Nu kommer ett välspelande Norrköping på besök och man förväntas få tufft motstånd i den formen. Norrköping är likt Hammarby ett lag som älskar offensiv fotboll och som gärna utnyttjar sin mycket offensiv. Det här är två lag som ofta producerar mål framåt och det är perfekt för Hammarby, som ofta släpper in mål så länge man gör fler än motståndaren.

Kämpa hårt

Efter tre raka segrar var det dags för Norrköping att förlora. Förlusten kom på hemmaplan mot Häcken, som är allsvenskans formstarkaste lag för tillfället. Det är inte mycket att göra nu i efterhand. Mer än att ladda om och hoppas att det vänder direkt. Hammarby på Tele2 Arena blir dock ingen lätt uppgift och förhandstipsen säger hemmaseger. Det här vill Norrköping ändra på. Gästerna får klara sig utan islänningen med framtid på mitten men skall nog kunna utmana lika bra ändå. Förhoppningsvis ett revanschsuget Peking som vill tillbaka till vinnarsidan. Här har man kvalitet i offensiven för att utmana.

Över 2.5 mål är ett spel som på pappret sitter, i och med all offensiv kvalitet när Hammarby och Norrköping ibland läcker i defensiven. Senast har det blivit några målsnåla matcher för gästerna, men här kommer man inte lyckas hålla tätt. Det kommer krävas mål framåt från Norrköping för att hålla liv i matchen, och flera mål för att kunna ta med sig samtliga poäng – det är min tanke. Vad säger ni? Visst lockar överspelet? 1.57 får vi hos Bet365 för tillfället.

fotboll, allsvenskan

|

units: 2/5 – spelstopp: 17:30

Hammarby – Norrköping
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Inlägget SPELTIPS 25/7 inför Hammarby – Norrköping: Söndagens höjdpunkt! dök först upp på Speltips.se.