SPELTIPS 25/10 inför Arsenal – Leicester: Överspel!

Av
Uppdaterat: oktober 25, 2020

Arsenal har förstärkt under fönstret och besitter mer kvalitet än tidigare. Leicester är ett tufft motstånd, men Arsenal ser ut att gå för en ljusare säsong, eller iallafall närmaste tid. Här skall man vinna, men räkna med att man får utstå en tuff utmaning. Överspelet känns därför mycket intressant, då det är ett möte som minst sagt har fina offensiver att tillgå. Spelar Vardy igen, så har Arsenals nya försvar en tuff utmaning framför sig, att hålla tätt iallafall. Man kommer närmast från en cupvinst och man har pigga och utvilade spelare inför den här uppgiften.

Jag räknar med en match som erbjuder underhållning på hög nivå. Varken Arteta eller Rodgers lär ställa upp någon buss den här dagen. Kvällsmatch, så vi avslutar helgen med mål.

Att möta Arsenal blir tuffare och tuffare när laget har börjat förstärka det lag som tidigare haft vissa svagare delar. Nu har man, vad det ser ut som, en stark defensiv både i mittbackslåset och framför dessa (Partey in). Leicester besitter hög klass i mycket, men Arsenal känns snäppet starkare, det finns många målspel att hämta här enligt mig, men att överspelet (2.5) klickas är givet. I veckan spelade man Europa League-fotboll och vann övertygande, där vikarierande Iheanacho stod för en mycket stark match.

Det återstår att se om Vardy är tillbaka eller ej, men man har minst sagt en formstark ersättare för stunden. Det kan bli bra för Leicester som underdogs här, man har kvalitet att utmana rejält.