Speltips 25/10 till Green Bay Packers vs Houston Texans: Rebound-match för Packers?

Av
Uppdaterat: oktober 25, 2020

Senaste helgen gick det relativt bra med våra speltips och Arizona gav oss riktigt fina units under Måndagen när de krossade Dallas! Totalt cirka 5units + över helgen och vi siktar på liknande resultat denna helg där det kommer 3-5 speltips under Söndagen och Måndagen! En väldigt jämn helg där resultatet är ovissa i många matcher, trots detta har jag hittat några fina odds!

Kan Packers få en bra returmatch efter förlusten sist?

Packers har börjat säsongen väldigt starkt och hade vunnit fem raka matcher innan de mötte Buccaneers förra veckan och deras offensiv har varit väldigt bra. Snittar över 30 poäng per match och de släpper in desto mindre, såklart, varje match! Emot Buccaneers började det, likt deras säsong, väldigt bra där de gjorde två raka drives med poäng samtidigt som deras defensiv stoppade och inför andra kvarten ledde Packers 10-0 OCH hade bollen! Där började ett Packers spela som inte tidigare setts. Första interceptionen av Rodgers för säsongen hittade bak i endzone och Buccs reducerade snabbt till 10-7. Även Rodgers ANDRA interception kom, direkt efter den första. Denna gången hittade dem inte endzone men behövde endast ett spel att ta sig de två yards som var kvar.

Tampa Bay slutade inte där utan Rodgers passningar hittade inte fram samtidigt som deras rushförsök blev nerstängda. Tampa Bay ångade på och gjorde totalt fyra touchdowns i andra kvarten och ledde med 28-10 inför andra halvlek. En desto “tråkigare” andra halvlek där Tampa gjorde ett field goal och en touchdown samtidigt som de fullständigt stängde ner Packers som inte fick mer än tio poäng!

Aaron Rodgers är känd för att kunna ha rebound matcher där han sedan fullständigt krossar. Exakt samma sak hände förra året där de vann flera matcher irad, förlorade en stort och krossade sedan för att vinna fem matcher till irad. Att Packers studsar tillbaka är jag säker på, vinsten emot Texans är lite osäkrare MEN med tanke på att oddset höjts så mycket är det omöjligt att inte hugga!

Houston’s tuffa OT förlust emot Titans!

En väldigt jämn match som Titans tidigt fick greppet om där de gjorde två touchdowns på sina tre första drives och hade ledningen med 14-0. Houston reducerade med en touchdown MEN Titans svarade lika snabbt. 7-21 men efter en snabb drive fick de ett field goal innan halvan var över och inför andra halvan stod det 21-10. Andra halvan började väldigt bra för Texans som blockade ett field goal försök för Titans och gjorde sedan två raka touchdowns efter att Titans även fumbleat bollen på egen fjärde-yardslinje.

Återigen gjorde Titans ett field goal försök och denna gång missade deras kicker den och det såg bra ut för Texans. Dock skulle de släppa in en touchdown efter att Henry sprungit 94yards på en play. Deras extra 2poängs försök lyckades och de ledde med 6poäng. Houston svarar tillbaka med två raka touchdowns och har ledningen med sju poäng med under två minuter kvar! Titans tog sig denna gången ner för planen väldigt snabbt då de använde timeouts och lyckades ta sig ut på sidlinjen ofta. Overtime var ingen match för Titans efter att de vunnit myntsinglingen. De tog sig återigen ner för planen på ett fåtal plays. 82Yards på 6 spel och Titans vann matchen där Henry återigen gjorde en touchdown!

Trots förlusten hade Texans offensiv en väldigt bra match där Watson kastade för över 300yards och han hittade ett flertal olika receivers. De ska behöva ha en bra match ifall de ska ha en chans emot Packers!

Dagens speltips

Aaron Rodgers har sällan två dåliga matcher irad och är van vid att behöva studsa tillbaka och har tidigare gjort det! Att han lyckas kasta många bollar under kvällen är jag inte alls osäker på och i mina ögon har Texans bara chans på vinst ifall deras offensiv är extremt bra igen och plockar närmare 40poäng.

En revanschsugen Rodgers kommer troligtvis kasta mycket och bör hitta endzone ofta!

Därför väljer jag att spela på Green Bay Packers -3.5 till oddset 1.95 hos Unibet (1.5units) samt

Green Bay Packers -6.5 till oddset 2.40 hos Unibet (1units) samt

Att Aaron Rodgers kastar över 286.5 till oddset 1.90 hos Unibet (1.5units)

Unibet

4,5 rating

100 % upp till 100 SEK

888sport

3,8 rating

100 % upp till 100 SEK

Leovegas

5,0 rating

100 SEK Freebet