Speltips 25/10 till New England Patriots vs San Francisco 49ers: Topplag som hittills haft massiva problem!

Av
Uppdaterat: oktober 25, 2020

Båda lagen har haft massiva problem hittills i säsongen. 49ers har haft problem p.g.a. fullt med skador, främst i sitt offensiva lag men även haft lite identitetsproblem där man kan se att deras coacher inte fullständigt är med. Garoppolo blev bänkad förr förra veckan, svårt att veta ifall det var för att de var missnöjda eller ifall han kände av skadan som han nyligen haft. Patriots däremot har bara haft problem med sin offensiv, inte lyckats göra tillräckligt med poäng för att vinna fler matcher och med tanke på hur bra AFC ser ut så behöver de steppa upp!

49er’s starka start gav en vinst emot Rams!

En väldigt bra start av Garoppolo och gänget som tidigt tog ledningen med två snabba touchdowns samtidigt som deras defensiv fullständigt satte stopp för Rams. 14-0 efter Första kvarten och båda lagen skulle direkt där göra ytterligare en varsin touchdown där Rams missade extrapoängen och låg under 6-21 vilket även blev halvtidsresultatet. Rams gjorde ett field goal direkt i tredje kvarten och efter det var det ÅTTA punts av nio drives där den nionde var en interception. Dålig match i andra halvan rent offensivt som slutade med ett field goal för 49ers och sedan en Touchdown för rams. 49ers knäade efter detta ut matchen och de vann 24-16.

Bäst i laget var utan tvekan deras defensiv som lyckades få stopp på Rams offensiv 7 av 10 gånger de hade bollen! Utöver det var Kittle väldigt bra i matchen och behöver tillsammans med Mostert ha en bra match ifall de ska vinna emot Patriots!

Patriots svaga offensiv förlorade dem matchen emot Broncos

Vilken fruktansvärt dålig match, att titta på, att vara Patriots fan, att vara Amerikansk fotbolls fan. En utav de sämre matcherna jag sett de senaste två åren. Patriots var stora favoriter inför mötet, speciellt med tanke på att Cam Newton var tillbaka i laget efter Covid-19 isolering och en missad match!

En field goal match som heter duga där Broncos gjorde SEX (!) raka field goals från starten av matchen! Under tiden som Broncos offensiv sparkade bollen mellan stolparna kastade Cam Newton en interception samt att de i första halvan själva hann få ett field goal. Halvtidsställningen var 12-3 men som vi vet, gjorde broncos ytterligare två field goals irad och hade ledningen med 18-3. Trots att Patriots inte alls kommit igång hade de fortfarande god chans i matchen då det endast var två touchdowns som krävdes. Det började bra när de i början av fjärde kvarten tog sig ner och gjorde en touchdown. Missat extra poäng var dock jobbigt då de fortfarande behövde två till poänggörande drives. Efter att Broncos kastat en interception fick de sitt field goal och låg under sex poäng. Strax där efter, med dryga tre minuter kvar av matchen, kastar dem en till interception och Newton får chansen att gå ner och avgöra matchen. Efter att de misslyckats på Denvers 24’e yard linje fick Broncos tillbaka bollen med 1 minut kvar och knäade ut matchen

Sex field goals vann matchen för Broncos, tillsammans med deras defensiv. För Patriots så behöver de verkligen göra det bättre ifrån sig ifall de ska ta sig vidare ifrån AFC och de som behöver visa sig mer i matchen är bl.a. deras QB Cam Newton samt Edelman som behöver ta emot lite fler pass då han tappat många de senaste matcherna!

Dagens speltips

Trots en förlust emot Broncos förra veckan tror jag att Patriots kan vinna denna match. Delvis för att de nu haft en veckas träning med Newton inför matchen, de har studerat EXTRA noga vad som inte fungerade i deras offensiv samt att 49ers saknar sina två bästa D-lines och en safety. Kan bli en match med totalt 30poäng men det kan även bli en match med 60poäng, men i vilket fall tror jag Patriots har fördel!

Därför väljer jag att spela på New England Patriots till oddset 1.71 hos Unibet (2units) samt

Att det blir över 3.5 lyckades field goals inkl OT till oddset 2.28 hos Unibet (1unit) samt

Att George Kittle gör minst en TD till oddset 2.60 hos Unibet (1unit)

Unibet

4,5 rating

100 % upp till 100 SEK

888sport

3,8 rating

100 % upp till 100 SEK

Leovegas

5,0 rating

100 SEK Freebet