Speltips 25/10 till New York Jets vs Buffalo Bills: Får Jets någon seger denna säsong?

Av
Uppdaterat: oktober 25, 2020

Dessvärre träffade vi inte alls rätt på Packers matchen förra veckan där de fick storstryk av Tampa Bay och vi tappade under den matchen några units! Sån tur var så satt de flesta av våra andra spel, däribland Titans över Texans där de vann med sex poäng efter övertid! Vi satt på -3.5 på Titans och älskar det faktum att Titans vann slantsinglingen och gjorde en TD! Minst fyra speltips denna vecka till NFL och vi satsar på flera units +!

Kommer Jets att “tanka” resten av sin säsong?

Sex raka förluster, snittar cirka 12 gjorda poäng per match och 31 insläppta per match. Ett New York Jets som inte varit så svaga på VÄLDIGT länge, nästan någonsin. Det var länge sedan de var ett lag att räkna med i slutspel eller liknande, men att i snitt förlora med cirka 20 poäng per match är katastrofalt. Tillräckligt långt in i säsongen för att garantera att slutspels chanserna är borta och fansen börjar istället blicka emot, och hoppas, att de kommer förlora resten av matcherna för att kunna plocka upp en ny QB i Trevor Lawrence som ser ut som en stjärna!

Deras senaste match var emot Miami Dolphins som har börjat säsongen starkare än många förväntat. Fitzpatrick startade matchen i Dolphins och gjorde en bra match, några som imponerade mer var dolphins defensiv. Jets gjorde totalt … NOLL poäng under hela matchen. NOLL! Totalt tog de sig cirka 250yards under matchen men fick inte in någon touchdown eller field goal. Miami fick en 14-0 ledning tidigt i andra kvarten och plockade på sig ytterligare en touchdown innan halvtid. Efter det spelade de mer eller mindre av matchen och gjorde utöver det bara ett field goal och vann matchen med 24-0. Att endast låta Miami göra 24poäng är positivt, men det handlar mer om att matchen redan var avgjord och Miami hade troligtvis kunnat göra mer poäng ifall det varit en jämnare match.

Bills kommer ifrån två tuffa förluster, kan de få revansch?

Två tuffa motstånd och två förluster har de senaste två veckorna varit för Bills. Efter Covid problem i Tennessee fick de för två veckor sedan möta dem på en Tisdag och blev där krossade med 43-16. De klev trots det in med huvudet högt i förra veckans måndagsmatch där de skulle möta Kansas City Chiefs. På förhand såg det ut att bli en väldigt bra match där offensiven skulle vara det starka, däribland två av bästa QB’sen i ligan just nu och att deras passningsyards skulle vara uppe och nosa på 300yards iallafall. Det som satte stopp för det var ett extremt regn som var i Buffalo.

Trots regnet försökte båda Quarterbacksen att passa i början av matchen, men de märkte snabbt att det var springspelen som gällde. Helt plötsligt var Buffalo nästan favoriter i matchen då Kansas springspel offensivt OCH deras stoppning av springspelen defensivt, INTE imponerat! De skulle dock bevisa oss fel och tillslut springa för mer yards än Kansas någonsin gjort med Andy Reid som huvudcoach.

Matchen var i första halvlek väldigt jämn där lagen bytte poäng och Kansas tog tillslut ledningen med 13-10 som höll enda in i halvtid. Två poängdrives av Kansas i andra halvlek samtidigt som deras defensiv stoppade det som Josh Allen kom med gav ledningen 23-10. Buffalo kom närmare i fjärde kvarten där de gjorde en touchdown och låg endast under med sex poäng, men Chiefs skulle förstöra deras hopp om vinst i matchen när de gjorde ett field goal och ledde med 9 poäng. Matchen slutade 26-17 där totala passningsyards för Josh Allen var 122.

Svårt att jämföra denna match med hur Jets-Bills troligtvis ser ut då det kommer att handla mycket mer om Josh Allen och hans passningar.

Dagens speltips

Bättre förutsättningar för Josh Allen’s passningar och deras defensiv har varit relativt bra under säsongen och bör kunna stoppa Jets relativt enkelt! Trots att Allen’s arm skulle kunna gå het kan springspelen vara det som är mest aktivt för Bills i slutet av matchen, för att ticka bort klockan då jag TROR att de tidigt kommer ha en stark ledning.

Därför väljer jag att spela på Buffalo Bills – 9.5 till oddset 1.80 hos Bet365 (1.5units) samt

Buffalo Bills -13.5 till oddset 2.25 hos Unibet (1unit) samt

Att Devin Singletary gör minst en TD i matchen till oddset 2.00 hos Unibet (1.5units)

Unibet

4,5 rating

100 % upp till 100 SEK

888sport

3,8 rating

100 % upp till 100 SEK

Leovegas

5,0 rating

100 SEK Freebet