SPELTIPS 26/6 inför Sevilla – Valladolid: Spännande möte i Spanien!

Av
Uppdaterat: juni 26, 2020

Det hektiska spelschemat i Spanien fortsätter och under fredagen inleds omgång 32 med ett spännande möte mellan Sevilla och Valladolid. Sevilla står för värdskapet och verkar vara extremt svåra att vinna mot för tillfället. Senast man förlorade var i februari och givetvis låter det längre än vad det kanske är på grund av det två månader långa uppehållet. Uppehåll eller inte, det går inte att ta ifrån Sevilla att man är obesegrade i de tio senaste matcherna. Inför avslutningen av säsongen kommer det att vara viktigt för hemmalaget att börja få med sig tre poäng istället för en poäng. På de senaste fem ligamatcherna har man endast vunnit en match och spelat fyra oavgjorda. Det är flertalet lag efter dem i tabellen som flåsar i nacken och kommer göra allt för Europaplatserna.

Spelet vi väljer att klicka under fredagen är att det blir över nio hörnor, bäst odds i skrivande stund hittar ni hos Bet365. Sevilla är det lag i La Liga som snittar flest hörnor per match och är en av nycklarna till detta spel. Sevillas högerytter Lucas Ocampos är lagets bästa målskytt denna säsong med elva strutar och argentinaren är en teknisk ytter som inte är feg för att utmana på kanten. Valladolids vänsterback behöver hålla tungan rätt i mun när 25-åringen stormar fram.

Sedan uppehållet har bortalaget hunnit med fyra ligamatcher och har endast förlorat en av dessa. De resterande matcherna har resulterat i en vinst och två oavgjorda matcher. Med dessa resultat börjar man närma sig att säkra kontraktet för spel i La Liga även nästa säsong. Inför fredagens match står man inför en tuff uppgift, Sevilla är favoriter i mötet och det ska krävas en otrolig insats för att få med sig tre poäng hem. Genom åren har man haft det tufft mot Sevilla, inte vunnit sedan 2012 på sex försök.

Vi kan förvänta oss en match där Sevilla är bollförande och visar varför man är favoriter på förhand. Trots att Valladolid inte har säkrat kontraktet helt och hållet har man skapat ett gap på åtta poäng ner till bottenstriden med sju omgångar kvar. Huruvida det blir en femte raka förlust eller inte mot Sevilla får tiden utvisa, vi väljer att hålla tummarna för hörnor. Vamos!