SPELTIPS 27/8 inför Malmö – Cracovia: Fokus Malmö!

Av
Uppdaterat: augusti 27, 2020

Vi har sett Malmö FF göra makalösa matcher ute i Europa, gång på gång, mot stora lag och i större matcher än de inhemska. Nu ställs man inför nästa äventyr och man börjar på hemmaplan mot ett polskt motstånd i form av Cracovia. Man möter ett lika formstarkt lag som sig själva, vilket ger förutsättningarna till en bra och spännande match att se framemot. Här tror jag dock fullt ut på hemmalaget, Malmö har imponerat och har alla förutsättningar för att avancera från det här mötet.

Anders Christiansen är nyckelspelaren i detta lag, en spelare som styr och ställer och sätter en oerhört hög nivå på den trupp Malmö besitter. Vi hittar mängder med spelare som kan avgöra dessa matcher, titta bara på nyinkomna Ola Toivonen och hemvändaren Isaac Kiese Thelin som ser ut att stanna ett tag till. Laget sitter på mängder med rutin från olika matcher, landslag och så vidare – det är vad som blir avgörande.

Cracovia kommer till Sverige och Malmö med förhoppningen om att avancera. Man är underdogs både oddsmässigt och överlag. Polska ligan har precis dragit igång och laget har hunnit spela en ligamatch + två andra tävlingsmatcher, samtliga slutade med vinst. Det är ett formstarkt lag med bra självförtroende som Malmö får besök av, det lär bli en bra fotbollsmatch. Favoritskapet är dock rättvist, här besitter Malmö klart mer rutin och klass genom sin trupp, något som blir avgörande.

Vi klickar den raka ettan till smått fina 1.43, ett odds som är värt pengen. Malmö kommer kontrollera detta och med sina förutsättningar, mål samt sin rutin är man laget som skall avancera här. Hemmaplanen gör skillnad även den, trots att det är fritt från åskådare på plats.