SPELTIPS 2/9 inför Toronto – Montreal Impact: Serieledarna tågar på!

Av
Uppdaterat: september 1, 2020

Toronto är tveklöst ett av de bästa lagen i MLS, något man visade prov på i slutspelet av förra säsongen. Då tog man sig ända till final där man ställdes mot Seattle, men förlorade. Nya tag denna säsongen och man har imponerat. Visserligen endast en poäng ner till andraplatsen, men med sina arton poäng på åtta matcher leder Toronto östra konferensen och man är det enda laget att inte ha förlorat en enda match.

Formen man kommer med är dessutom väldigt fin. Tre raka vinster och tre raka hållna nollor. Sedan fotbollen återvände efter uppehållet har man sett stabila ut och jag räknar med komfortabel seger när man återigen ställs mot Montreal.

Montreal Impact placerar sig för tillfället på en fullt godkänd sjundeplats i östra konferensen, en placering som innebär slutspel. Här står man dock inför en tuff uppgift – man möter fjolårets finalister som inte bara är det bättre laget på pappret men som även kommer med en betydligt finare form. Montreal Impact har blandat och gett en del sedan återstarten men mestadels har resultaten inte gått lagets väg. Fyra förluster de sju senaste är inga bra siffror, speciellt inte med tanke på att man faktiskt mött Toronto två gånger under denna period där man förlorat båda matcherna.

Jag väljer att klicka en rak hemmaseger här!